30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Παίδων

By on 6 Μαρτίου, 2023 0 1166 Views

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Πέγειας ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Παίδων Κ-17 ενόψει της πρεμιέρας του Elite Round.

Ο πρώτος μας αγώνας με αντίπαλο την Ουκρανία θα διεξαχθεί στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης την Τρίτη 7 Μαρτίου και ώρα 18:00.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον προπονητή της ομάδας μας Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη δηλώνουν πανέτοιμοι για την πρεμιέρα.

Στην αποστολή για τους αγώνες του Elite Round βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ: Νικήτας Παπακωνσταντίνου, Χρίστος Λουκαϊδης
Ανόρθωση: Δημητριανός Τζούλιου, Πέτρος Πασχάλη
Αγία Νάπα: Ελευθέριος Ισαάκ
ΑΠΟΕΛ: Γεώργιος Μικελλίδης, Γιώργος Σωκράτους, Ιωάννης Αβραμίδης, Κωνσταντίνος Πουρσαϊτίδης, Συμεών Χατζηγεωργίου, Χαράλαμπος Καττιρτζής
Απόλλων: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Σάββας Σοφοκλέους, Ανδρέας Πιριντζιής
Ολυμπιακός: Αναστάσιος Πισιήας
Ομόνοια Λευκωσίας: Αναστάσιος Γιαννακού, Ανδρέας Νικολάου, Παναγιώτης Αγγελή, Παναγιώτης Ανδρέου, Χρύσης Ευαγγέλου

Η Κύπρος συμμετέχει στον έκτο όμιλο μαζί με την Ουκρανία, την Ιταλία και την Ιρλανδία.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο (8) και οι επτά καλύτερες δεύτερες ομάδες των οκτώ ομίλων και μαζί με την διοργανώτρια χώρα, την Ουγγαρία, θα αποτελέσουν την δεκαεξάδα. Οι αγώνες της τελικής φάσης θα διεξαχθούν μεταξύ 22 Μαίου – 2 Ιουνίου.

Στην πρεμιέρα της Τρίτης, εκτός από τον αγώνα της Εθνικής μας με την Ουκρανία θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας Ιταλία – Ιρλανδία και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου και ώρα 15:00.