19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Ήρθε η ώρα για καυτή ατμόσφαιρα από τον κόσμο,για την πρόκριση

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Ήρθε η ώρα για καυτή ατμόσφαιρα από τον κόσμο,για την πρόκριση

By on 6 Απριλίου, 2023 0 5806 Views

Οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή στην Cablenet, μετά από το τέλος του αγώνα με την Πάφο:

«Ξεκινήσαμε με καλό ρυθμό. Σκοράραμε, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι με καλό ρυθμό. Θέλω τώρα να κάνω μία έκκληση. Είναι η στιγμή που πρέπει το ΓΣΠ να καίγεται. Να δημιουργήσουμε μία καυτή ατμόσφαιρα για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Μέχρι σήμερα δεν άκουσα θόρυβο, τώρα ήρθε η ώρα του κόσμου για να πα΄ρουμε την πρόκριση».

Στην διάσκεψη Τύπου νέφερε: 

“Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες. Θέλαμε να φέρουμε το παιχνίδι στην δική μας έδρα. Ξέρουμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αυτή την στιγμή το παιχνίδι είναι στο 50-50 και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Να καταφέρουμε να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε και βοήθησε την ομάδα, στους ποδοσφαιριστές γιατί έδωσαν αρκετές δυνάμεις. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, καταφέραμε και προηγηθήκαμε, μπορούσαμε αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί σε κάποιες φάσεις να βάλουμε και ένα δεύτερο γκολ και να βρούμε ακόμα περισσότερους χώρους. Όμως περιμέναμε και την πίεση από τον αντίπαλο, μιλάμε για πολύ καλή ομάδα. Αυτή την στιγμή, αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να αφήσουμε να περιμένει το παιχνίδι του Κυπέλλου. Μας περιμένει παιχνίδι την Τρίτη και πρέπει να ετοιμαστούμε γι’ αυτό. Ξέρουμε ότι όταν παίζεις πρέπει να έχεις ρυθμό και αυτά τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν πρέπει να μας κρατήσουν σε αυτούς τους ρυθμούς που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι”. 

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα: “Σίγουρα θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να μην δεχθούμε το γκολ στις καθυστερήσεις από την στιγμή που πήραμε το παιχνίδι μέχρι εκεί. Σίγουρα είχε και η Πάφος κάποιες φάσεις, μπορούσε να σκοράρει πιο νωρίς αλλά μπορούσαμε και εμείς με κάποιες αντεπιθέσεις να καταφέρουμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι με τον Άρη, το παιχνίδι του Κυπέλλου έχει αρκετό καιρό για να ανοίξουμε τον φάκελο του Κυπέλλου”.

Για το αν τον προβληματίζουν οι απουσίες Κούσουλου και Μπεζούς στον επαναληπτικό: “Παίζουμε στην έδρα μας. Όποιοι κληθούν να παίξουν, εύχομαι να είναι όλοι καλά και να επιλέξω τους καλύτερους, να είναι έτοιμοι και μαζί με τον κόσμο μας να καταφέρουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε σήμερα, είναι να μεταφέρουμε το παιχνίδι στην δική μας έδρας. Και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά”.

Για τον τρόπο που ξεκίνησε το παιχνίδι η Ομόνοια με την επιθετικότητα και την πίεση ψηλά: “Αυτό ήταν το πλάνο μας σε αυτό το παιχνίδι. Καταφέραμε να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο και τα καταφέραμε. Με λυπεί πάρα πολύ γιατί σε αυτά τα παιχνίδια όταν περιμένεις ο αντίπαλος να σε πιέσει και βρίσκεις εσύ πολύ σημαντικές ευκαιρίες, πρέπει να τις τελειώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησαν τα παιδιά, δεν τα καταφέραμε, χτύπησε στο δοκάρι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πήραμε το παιχνίδι στο δικό μας γήπεδο”.

Το μήνυμα του στον κόσμο: “Το είπα και μόλις τελείωσε το παιχνίδι. Στις 26 του μηνός ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ατμόσφαιρα με το ΓΣΠ γεμάτο από τους οπαδούς μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια δυνατή ατμόσφαιρα. Να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές, να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο και όλοι μαζί να καταφέρουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο”.

Για τα εύκολα λάθη που είχαν οι παίκτες του όταν η Πάφος πίεζε: “Μας προβληματίζει γιατί κάποιες φορές χωρίς λόγο προσπαθούσαμε να διώξουμε την μπάλα ενώ δεν χρειαζόταν. Έπρεπε να πάρουμε περισσότερες πρωτοβουλίες. Νομίζω μετά που κάναμε κάποιες αλλαγές, ο αντίπαλος δεν μας βρήκε άλλη ευκαιρία. Μετά την κόκκινη, σίγουρα εκεί δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα για την ομάδα μας”.