2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΔΟΞΑ 1-1:Δεν Χάλασε τους φιλοξενούμενους

By on 18 Απριλίου, 2023 0 23867 Views

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ν.Σαλαμινα και Δοξα στο «Αμμόχωστος» για την  6η αγωνιστική του β’ γκρουπ με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται στο 1-1.Μια ισοπαλία πάντως δεν χάλασε την Δόξα που έκανε ακόμα ένα βήμα για οριστικοποίηση της παραμονής της
Το πρώτο μέρος θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα αφού δεν ήταν καθόλου καλό με την πρώτη φάση να έρχεται στο 44’ για τους γηπεδούχους με τον Κατσικά να πιάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Σισκόφσκι.
Σε μόλις δύο λεπτά στην επανάληψη, η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη κατάφερε να κάνει ότι δεν έκανε το α’ ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 47’ ο Ντορεγκαράι μετά από τραγικό και ολέθριο λάθος του Αντενόν, με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ (1-0). Η απάντηση από το σύνολο του Κώστα Σακκά ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο αφού ο Σαντίκ με ανάποδο ψαλίδι στο 68’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στο 82’ ο Λέουκο έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, όμως το τέρμα του δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ του Μποτεάκ στην αρχή της φάσης. Με αυτό το βαθμό η Ν.Σαλσμινα ανεβαίνει στους 48 βαθμούς ενώ η Δοξα στους 34.

Να.Σαλαμινα (Πουρσαϊτίδης): Κίσας, Λέουκο, Ντιακιτέ, Κατσικάς, Οφόρι, Μάντζεκ (85′ Μαργκάσα), Καρλίτος (85′ Φελίπε), Κλίμοβιτς (73′ Φλοριάν), Κουμουρής (73′ Τιάγκο), Τσίκο (66′ Μποτεάκ), Ντορεγκαράι. 
Στον πάγκο: Καλανίδης, Σεργίου, Άδωνη, Ντάτκοβιτς, Φράγκος, Νικολάου, Έντσον. 

Δοξα (Σακκάς): Σισκόφσκι, Στυλιανού, Αντενόν, Καραμανώλης, Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι (89′ Ασαμόα), Ίλιτς (46′ Φαουάζ), Μπένι (46′ Μέσκα), Ασάντε (90+2′ Ογιάλα), Τρούγιτς (46′ Τιτζανί), Σαντίκ. 
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Κωνσταντίνου, Παυλίδης, Φασουλιώτης, Ερέρα, Νάγκαρ. 

ΣΚΟΡΕΡ: Ντορεγκαράι (47′) / Σαντίκ (68′).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσίκο (3η), Μάντζεκ (3η), Ντιακιτέ / Τρούγιτς, Κοβάσεβιτς (3η), Φαουάζ.

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 300.