18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Ξανά πρόβλημα τραυματισμού ο Βιγιαφάνες

By on 24 Απριλίου, 2023 0 5243 Views

Μυϊκό είναι το πρόβλημα που αποκόμισε ο Λούκας Βιγιαφάνες και τον υποχρέωσε να αποχωρήσει από το γήπεδο πριν τη λήξη του ημιχρόνου του χθεσινού ντέρμπι, παραχωρώντας τη θέση του στον Μπεν.

Ο Αργεντινός αναμένεται να περάσει από MRI κατά πάσα πιθανότητα κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας και υπάρχει μεγάλη ανησυχία ότι έχει υποστεί υποτροπή στο προηγούμενο του τραύμα, όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο θα χάσει τα επόμενα ματς και αναλόγως της σοβαρότητας θα ξεκαθαρίσει και το διάστημα της απουσίας του, αλλά και το κατά πόσο θα προλάβει να επιστρέψει στη φετινή σεζόν

Για ακόμα μια φορά ο Βιγιαφάνες ταλαιπωρείται από πρόβλημα και οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να έχει πολύ πιο ουσιαστική παρουσία στην ομάδα. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος όμως ταλαιπωρήθηκε από αρκετά θέματα τραυματισμού και τον έχασε σε πολλά ματς ο Μιλόγεβιτς.

Στο μεταξύ με τη χθεσινή ισοπαλία το ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο των πλέι οφ χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης και αυτό είναι ένα θέμα που προβληματίζει. Μπορεί σε αρκετά από τα ματς που έδωσε η ομάδα να είχε καλή απόδοση, αλλά της έλειψε η ουσία. Πήρε μόλις 4 από τους 15 διαθέσιμους βαθμούς, έχασε την κορυφή και πλέον καλείται να κάνει ανατροπή στα ματς που απομένουν αν θέλει να κατακτήσει τον τίτλο.

Κατά σειρά το ΑΠΟΕΛ θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια, θα πάει στη συνέχεια στην Πάφο, θα υποδεχτεί την ΑΕΚ, θα πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα και στην τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Άρη. Είναι μεγάλο στοίχημα σε όλα τα εντός έδρας ματς να γεμίσουν οι ΑΠΟΕΛίστες το γήπεδο και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφονται όλες οι προσπάθειες των διοικούντων, ποντάροντας πολλά και στη δύναμη του κόσμου.