4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Καρμιώτισσα έδωσε την χαριστική βολή στον Ακρίτα σε αγώνα αγγαρεία

Η Καρμιώτισσα έδωσε την χαριστική βολή στον Ακρίτα σε αγώνα αγγαρεία

By on 24 Απριλίου, 2023 0 6745 Views

Η Καρμιώτισσα με γκολάρα του Ελ Αλουχί, έδωσε στον Ακρίτα τη… χαριστική βολή, αφού επικράτησε με 1-0 στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του β’ ομίλου.
Το ματς άρχισε με τις κατάλληλες προϋποθέσεις, αφού μόλις στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (1-0) με τρομερό σουτ του Ελ Αλουχί. Η συνέχεια, ωστόσο, ήταν κάτι παραπάνω από κακή με ελάχιστες ευκαιρίες. Το πρώτο μέρος ήταν σαφώς καλύτερο από το δεύτερο, με περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο σε καμία στιγμή ο αγώνας δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Πιο πολύ οι ομάδες αγωνίζονταν για να βγάλουν την υποχρέωση. Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και η Καρμιώτισσα «έσπρωξε» τον Ακρίτα στη Β’ Κατηγορία, καθώς δεν ελπίζει πλέον σε ένα θαύμα. Η ομάδα των Πολεμιδιών ανέβηκε στην 10η θέση με 37 βαθμούς την ίδια ώρα που η ομάδα της Χλώρακας παρέμεινε καθηλωμένη στην τελευταία (14η) θέση με 20.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο μέρος, με τη γηπεδούχο να ξεκινάει καλύτερα και να σκοράρει στην πρώτη ευκαιρία που βρήκε.

Συγκεκριμένα, στο 7΄ η Καρμιώτισσα βγήκε στην αντεπίθεση, ο Καλτσάς «έφυγε» στο… ανοικτό γήπεδο και βρήκε τον Ελ Αλουχί, ο οποίος με ασύλληπτο σουτ έκανε το 1-0.

Ακολούθως, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το σουτ του Γαβριήλ έδιωξε σε κόρνερ ο Κνόμπλοχ στο 19΄.

Από εκεί και πέρα, υπήρξαν κάποιες προϋποθέσεις για να κάνουν κάτι καλό είτε η μία είτε η άλλη ομάδα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Έτσι, το 1-0 παρέμεινε μέχρι και τη λήξη του πρώτου μέρους.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, αφού πέραν από ένα σουτ του Λουκίλι, που… έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Ακρίτα στο 52΄, και μία απόκρουση του Περντρέου σε σουτ του Ντούμπια στο 70΄ δεν καταγράφηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση.

Στα εναπομείναντα λεπτά τίποτα δεν έμελλε ν’ αλλάξει κι έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα των Πολεμιδιών να επικρατεί με 1-0 και να… ξεμπερδεύει οριστικά με την υπόθεση-παραμονή δίνοντας την χαριστική βολή στον Ακρίτα που πλέον δεν μπορεί να ελπίζει σε θαύμα παραμονής.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κνόμπλοχ, Τσέλουτσκα, Μαλόνε (68΄ Χούμποτσαν), Ελ Αλουχί (90+2΄ Οικονομίδης), Καλτσάς (89΄ Τζανακάκης), Γκραντινάρου, Αγγελή, Γκαστανάγια, Γκράβεμπεργκ (68΄ Κουλιμπαλί), Λουκίλι (68΄ Ντούμπια), Νεοφύτου.

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Ντούμπια, Κουλιμπαλί, Αβραάμ, Χούμποτσαν, Ανδρονίκου, Μήτσο, Τζανακάκης, Οικονομίδης, Σταύρου, Γιουσούφ.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Περντρέου, Κονέ (63΄ Παουγκέν), Άμπραχαμ (67΄ Πικής), Εράσο, Μεντίμορετς, Γαβριήλ, Σέχιτς (63΄ Κλεμέντε), Τόρες, Σαραβάνια, Καραγιάννης (46΄ Αραούχο), Βάσκο.

Στον πάγκο: Καστεγιάνι, Παουγκέν, Φοφανά, Ντράμε, Αμπντουσαλάμοφ, Λίμα, Ντουμπόφ, Δημοσθένους, Κλεμέντε, Φουριέλ, Πικής, Αραούχο.

Κίτρινες Κάρτες: Κουλιμπαλί, Ντούμπια, Οικονομίδης / Βάσκο.

Στάδιο: Τσίρειο
Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης