3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με τεσσάρα η Ανορθωση έκοψε κάθε ελπίδα του Ολυμπιακού

Με τεσσάρα η Ανορθωση έκοψε κάθε ελπίδα του Ολυμπιακού

By on 4 Μαΐου, 2023 0 4430 Views

Σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ουσιαστικά βαθμολογικό ενδιαφέρων η Ανορθωση επικράτησε του Ολυμπιακού με 4-1 και ανέβηκε στους 51 βαθμούς. Οι μαυροπράσινοι που είχαν ανάγκη τους βαθμούς διατηρούν μόνο μαθηματικές ελπίδες καθώς παρέμειναν στους 27 βαθμούς και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας πάνω μόνο από τον Ακρίτα. Από το πρώτο μέρος η Ανορθωση  έψαχνε το γκολ το οποίο βρήκε με πέναλτι στο 26΄με τον Γκερέρο με πέναλτι ενώ δέκα λεπτά αργότερα τα γκολ των γηπεδούχων διπλασίασε ο Χριστοφή με σουτ εκτός περιοχής. Στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα ουσιαστικά παρά τις αλλαγές των δύο ομάδων καθώς ξανά η Ανορθωση  ήταν η ομάδα που βρήκε δίχτυα με τον Μπαισίνιο στο 53 για να απαντήσει άμεσα ο Ολυμπιακος  στο 55 με τον Ντουρμισάι. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Χριστοφή με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του τερματοφύλακα Νεόφυτου Μιχαήλ. Με δέκα τελείωσε τον αγώνα ο Ολυμπιακός καθώς αποχώρισε τραυματίας ο Καλίλι ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές για την ομάδα του Τούτιτς.

Ανορθωση (Μιχαίλοβιτς): Κεραυνός (Μιχαήλ 46΄), Μπαισίνιο (Παρούτης 70΄), Αντωνιάδης, Κορέιρα, Κάστρο, Γκερέρο, Αντωνίου, Σάμπο (Αρτυματάς 46΄), Κωνσταντίνου, Χριστοφή, Μράζ (Αντονίν 70΄)
Στον πάγκο: Εμπραλίντζε, Γουαρίς, Κίκο, Νινγκά, Κορρέα, Τζούλιου, Ιωάννου, Αργυρού.

Ολυμπιακος (Τούτιτς):Μολ, Μουχτάρης, Έσσελινγκ, Χριστοδούλου, Πεχλιβάνης (Γιακουμάκης 59′), Χέντρικς (Κορόμα 60′), Γκόρουπετς, Χαλίλι, Χαραλάμπους, Αλσέους, Ντουρμσάι (Σλόγκαρ 66′)
Στον πάγκο: Τσάρλς, Λιασίδης, Μπάρντι, Σάλι, Δόσις, Ζευκής, Κορομά, Χατζημιτσής