30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Πογιέτ: «Δεν πάμε να παίξουμε μόνο άμυνα απέναντι στη Γαλλία»

Πογιέτ: «Δεν πάμε να παίξουμε μόνο άμυνα απέναντι στη Γαλλία»

By on 18 Ιουνίου, 2023 0 1303 Views

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στη Γαλλία και ξεκαθάρισε ότι δεν θα αλλάξει το τρόπος παιχνιδιού του.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το δύσκολο ματς κόντρα στη Γαλλία και έκανε ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να αμυνθεί αλλά θα παίξει το παιχνίδι που γνωρίζει.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο έμπειρος τεχνικός απάντησε στα γαλλικά σε κάθε ερώτηση που του έγινε, καθώς έχει αγωνιστεί στη Γαλλία ως ποδοσφαιριστής με τη Γκρενόμπλ ενώ έχει περάσει και ως προπονητής από τον πάγκο της Μπορντό.

Για το παιχνίδι με τη Γαλλία: «Παίζουμε με μία από τις δύο μεγάλες ομάδες του κόσμου μαζί με την Αργεντινή. Θα πρέπει η απόδοση της Ελλάδας να είναι όσο καλύτερη γίνεται. Να είμαστε στο κορυφαίο επίπεδο. Δεν ερχόμαστε μόνο για να αμυνθούμε. Θέλουμε να παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε. Θέλουμε να επιτεθούμε».

Για την ποιότητα των Γάλλων: «Παίζει ρόλο και η φυσική κατάσταση και η ψυχολογία. Ξέρουμε ότι παίζουν στα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα και πρέπει να έχουμε εξαιρετική κατάσταση για το ματς. Δεν είναι μόνο ο Μπαπέ, συνολικά θα πρέπει η ομάδα να έχει λύσεις για όλους τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας»