30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Ντεσάμπ: “Καλή ομάδα η Ελλάδα με ποιότητα στην επίθεση, χαίρομαι που θα ξαναδώ τον Πογέτ”

Ντεσάμπ: “Καλή ομάδα η Ελλάδα με ποιότητα στην επίθεση, χαίρομαι που θα ξαναδώ τον Πογέτ”

By on 18 Ιουνίου, 2023 0 942 Views

Ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Εθνική Ελλάδας, ενώ δήλωσε χαρούμενος που θα συναντήσει ξανά τον Γκουστάβο Πογέτ.

Η  Eλλάδα αντιμετωπίζει τη Γαλλία στο Σταντ Ντε Φρανς (19/6, 21:45,) για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Ο προπονητής των Les Bleus, Ντιντιέ Ντεσάμπ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα στη συνέντευξη Τύπου, ενώ εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι θα συναντήσει ξανά τον Γκουστάβο Πογέτ, με τον οποίο είχαν υπάρξει συμπαίκτες στην Τσέλσι.

Οι δηλώσεις του Ντεσάμπ:

Για την Εθνική: “Είναι πολύ καλή ομάδα, με τον Γκουστάβο Πογέτ να μπορεί να δώσει επιθετικότητα. Διαθέτει ποιότητα σε επιθετικό επίπεδο. Μπορούν να κάνουν καλά πράγματα με ποδοσφαιριστές που τους αρέσει να έχουν την μπάλα. Έχουν πολλούς συνδυασμούς στα άκρα και όταν δεν έχουν την μπάλα στα πόδια είναι όσο επιθετικοί πρέπει. Ήταν σε καλό επίπεδο κόντρα στην Ιρλανδία και νίκησαν δίκαια. Θα έχουμε έναν καλό αντίπαλο απέναντί μας”.

Για τις αναμνήσεις του από τον Πογέτ: “Πέρασα έναν χρόνο μαζί του στην Τσέλσι, ήταν μία πολύ καλή χρονιά. Υπήρχαν πολλοί Γάλλοι και Ισπανοί και αυτό μου ταίριαζε γιατί τα αγγλικά μου δεν ήταν τα καλύτερα. Είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και χαίρομαι που θα τον συναντήσω ξανά”.

Για το αν η Γαλλία είναι φαβορί: “Είμαστε συνηθισμένοι, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μία νίκη μας τη Δευτέρα θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας”.