30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΙΜΟΥΡ:Θέλουμε την τύχη με το μέρος μας αυτή την φορά. ΠΙΤΤΑΣ: Θα παίξουμε για τη χώρα μας

ΤΙΜΟΥΡ:Θέλουμε την τύχη με το μέρος μας αυτή την φορά. ΠΙΤΤΑΣ: Θα παίξουμε για τη χώρα μας

By on 19 Ιουνίου, 2023 0 483 Views

Δηλώσεις για τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Νορβηγία παραχώρησαν ο προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια και ο Ιωάννης Πίττας.

««Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, με μια ομάδα που έχει κάποιους από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές σε κορυφαία Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Το γεγονός ότι η Νορβηγία προέρχεται από ήττα με την Σκωτία, θεωρώ ότι κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας. 

Θα ήταν καλύτερο να έχουμε περισσότερες μέρες για προετοιμασία. Θα προσπαθήσουμε όμως να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Κετσπάγια.

Σε ερώτηση για το πως η Εθνική μας θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τον Χάαλαντ, ο κ. Κετσπάγια απάντησε:

«Όλος ο πλανήτης ψάχνει τον τρόπο να σταματήσει τον Χάλαντ, δεν είναι εύκολο. Αλλά δεν είναι μόνο ο Χάλαντ, έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες η Νορβηγία».

Για το τι πρέπει να κάνει η Εθνική μας για να μπορέσει να διεκδικήσει αποτέλεσμα, ο Τιμούρ Κετσπάγια απάντησε:

«Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να σκοράρουμε όταν θα έχουμε την ευκαιρία. Δεν μας άξιζε να χάσουμε τη Γεωργία, ελπίζω να έχουμε και την τύχη περισσότερο με το μέρος μας αυτή τη φορά».

Από την πλευρά του, o Ιωάννης Πίττας δήλωσε:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα σε λίγες μέρες από το προηγούμενο. Θα παίξουμε για τη χώρα μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος. Αξίζαμε κάτι περισσότερο στον τελευταίο αγώνα.  Ήταν μια άδικη ήττα για εμάς. Ελπίζουμε αύριο να έχουμε και την τύχη στο πλευρό μας για να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος».