27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Η Κύπρος κόντρα στη Νορβηγία και τον Χάλαντ

By on 20 Ιουνίου, 2023 0 673 Views

Η Εθνική Κύπρου κοντράρεται στις 21:45(ΡΙΚ 2) με τη Νορβηγία εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που έχει δύσκολη αποστολή, μετά από δύο ματς βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, ενώ οι Σκανδιναβοί έχουν ένα βαθμό και είναι στην προτελευταία θέση. Kόντρα στον Χάλαντ και την παρέα του η Εθνική μας θα προσπαθήσει για βαθμολογικό κέρδος και θα χρειαστεί καλή εμφάνιση άναλογη με αυτή που είχε με την Γεωργία αλλά με καλύτερη τύχη στην επίθεση και αποφυγή λαθών στην άμυνα. Εκτός τέθηκε και ο Καρώ λόγω τραυματισμού όπως οι Αρτυματάς, Χάμπος,Ρομπέρζ, Κακουλής, Ντανίλο,Πιέρος,Ν.Παναγιώτου,ενώ επιστρέφει στη διάθεση του Κετσπάγια ο Ν.Ιωάννου

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε τη βράδυ της Δευτέρας χωρίς να προκύψει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα. Στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Δημήτρης Δημητρίου, Ζοέλ Μολ, Κωνσταντίνος Σεργίου, Μηνάς Αντωνίου, Κώστας Πηλέας, Νικόλας Ιωάννου, Άντερσον Κορέια, Παύλος Κορρέα, Μάριος Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Στέλιος Ανδρέου,  Ιωάννης Κούσουλος, Γιάννης Σατσιάς, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Λοΐζος Λοΐζου, Μαρίνος Τζιωνής, Ιωάννης Πίττας, Δημήτρης Χριστοφή και Μάριος Ηλία. 


Στο άλλο ματς του ομίλου, η πρωτοπόρος (με 9 βαθμούς) Σκωτία υποδέχεται τη δεύτερη (με τέσσερεις βαθμούς) Γεωργία την ίδια ώρα (21:45).
Ρεπό έχει η Ισπανία, η οποία κατέκτησε το Nations League.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
21:45 Νορβηγία-Κύπρος
21:45 Σκωτία-Γεωργία

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου
19:00 Γεωργία-Ισπανία
21:45 Κύπρος-Σκωτία