18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αισιόδοξο μήνυμα από Σάντη στη συνέλευση της Ανόρθωσης. Φεύγει οριστικά ο Πουλλαίδης και χαρίζει αυτά που του χρωστά η εταιρεία

Αισιόδοξο μήνυμα από Σάντη στη συνέλευση της Ανόρθωσης. Φεύγει οριστικά ο Πουλλαίδης και χαρίζει αυτά που του χρωστά η εταιρεία

By on 21 Ιουνίου, 2023 0 3793 Views

Ολοκληρώθηκε η συνέλευση του σωματείου της Aνότθωσης κι αυτό που ξεχώρισε ήταν η αναφορά του Α.Σάντη ότι μαζεύτηκαν τα δύο εκατομμύρια για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς ενώ στην ομιλία του ο Χρήστος Πουλλαΐδης σε έντονο ύφος, βγάζοντας πικρία για το γεγονός ότι δεν εκτιμήθηκε η προσφορά του, ανέφερε πως είναι οριστική η αποχώρησή του από την ομάδα και δήλωσε ότι θα χαρίσει τα χρήματα που του οφείλει η εταιρεία κι αφορά ένα ποσό που ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρω που φυσικά ο ίδιος δημιούργησε .
«Εγώ τελείωσα από την Ανόρθωση. Θα αποχωρήσω και θα χαρίσω το ποσό που μου χρωστάει η εταιρεία. Έβαζα τόσα χρήματα και αποδοκίμαζαν εμένα και την οικογένειά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πολλοί από τους παρόντες τόνισαν ότι ανησυχούν για την επόμενη μέρα, εξέφρασαν προβληματισμούς και απόψεις, ενώ υποβλήθηκε και πρόταση για άμεση ροή ρευστού μέσω ενός πλάνου «κάρτας Ανορθωσιάτη», μια πρόταση που θα αξιολογηθεί το επόμενο δίμηνο και πρέπει να γίνει αντικείμενο σωστής μελέτης μιας μπορεί να αποτελέσει μία σημαντική προσπάθεια που θα έχει θετικό αποτέλεσμα σε θέματα οικονομικής ένεσης.


Ο πρόεδρος του σωματείου, Ευγένιος Χαμπουλλάς, ανέφερε πως θα βρίσκεται στην προεδρία μέχρις ότου τακτοποιηθεί το θέμα του γηπέδου, ενώ ο πρόεδρος της εταιρείας, Ανδρέας Σάντης, επανέλαβε πως έχει ήδη μαζευτεί το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ κι ότι ο στόχος είναι η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας.
Στη γενική συνέλευση έγινε ο απολογισμός όλων των τμημάτων του συλλόγου για τη φετινή σεζόν.