10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΤΑΚ:Φαβορί το ΑΠΟΕΛ αλλά στα χαρτιά…Η Βοϊβοντίνα μπορεί να περάσει

ΜΠΑΤΑΚ:Φαβορί το ΑΠΟΕΛ αλλά στα χαρτιά…Η Βοϊβοντίνα μπορεί να περάσει

By on 23 Ιουνίου, 2023 0 3830 Views

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Σερβίας παραχώρησε ο προπονητής της Βοϊβοντίνα, Ράντοσλαβ Μπατάκ.

Δείτε όλα όσα είπε για το ΑΠΟΕΛ

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε μονομαχίες με έναν πολύ ποιοτικό και δυνατό αντίπαλο μπροστά μας. Αυτό αποδεικνύεται καλύτερα από το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ κατέκτησε έως και 28 τίτλους πρωταθλήματος και έχει τακτική συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επιπλέον, συμμετείχε στη φάση των ομίλων του Champions League τέσσερις φορές και τη σεζόν 2011/2012 έφτασε μέχρι τα προημιτελικά αυτής της διοργάνωσης. Στην τελευταία σεζόν με προπονητή τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πάλευαν μέχρι το τελευταίο παιχνίδι για τον τίτλο του πρωταθλήματος με τον Άρη από τη Λεμεσό. Στο μεταξύ, ο Μιλόγεβιτς αποχώρησε από τον σύλλογο και στη θέση του διορίστηκε ο διάσημος Πορτογάλος Sa Pinto, ο οποίος κάποτε καθόταν στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα»

-Ποιες είναι οι πιθανότητες της Βοϊβοντίνα να νικήσει έναν τέτοιο αντίπαλο και να προκριθεί στον επόμενο γύρο;

-«Αν και το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί, τουλάχιστον στα χαρτιά, το γήπεδο θα δώσει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Στο χέρι μας είναι να προετοιμαστούμε και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και στη συνέχεια να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε συνολικά η καλύτερη ομάδα στις δύο συναντήσεις. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα είναι σημαντικό να είμαστε καλύτεροι σε ομαδικό, οργανωτικό επίπεδο, αλλά και  με κίνητρα. Ο αντίπαλος είναι δυνατός, αλλά όχι ανίκητος»

Τι σημαίνει ότι η ομάδα θα παίξει τον δεύτερο αγώνα μπροστά στους οπαδούς της;

«Αυτό δεν είναι υπερβολικής σημασίας, γιατί ένα γκολ εκτός έδρας δεν έχει πλέον ιδιαίτερη βαρύτητα. Είναι σημαντικό να είμαστε καλύτεροι στο γενικό σκορ στα δύο ματς και περιμένω από τους φιλάθλους μας να μας στηρίξουν όπως πάντα πολύ και να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε το ΑΠΟΕΛ. Μπορούμε να το κάνουμε, αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι κάθε παίκτης δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να ξεπεράσει τους Κύπριους»