27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ:Τριετές πλάνο για άνοδο,στον FC Krasava-ΕΝΥ Διγενής

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ:Τριετές πλάνο για άνοδο,στον FC Krasava-ΕΝΥ Διγενής

By on 23 Ιουνίου, 2023 0 2885 Views

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, με δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0, αναφέρθηκε στη νέα του πρόκληση, καθώς ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής του FC Krasava ΕΝΥ Ύψωνα.
Αναλυτικά:
Για το πως επέλεξε τον FC Krasava ΕΝΥ Ύψωνα: «Είναι ξεκάθαρο. Με τον πρόεδρο πριν τις υπογραφές, είχαμε άλλες τρεις συναντήσεις που μου είχε εξηγήσει το όραμα του, το όνειρο του, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά γενικά. Είναι μικρότερος από εμένα, πρώην ποδοσφαιριστής, καταπληκτικός άνθρωπος. Όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο  ήθελε να πάει εναντίον του κατεστημένου και των κακώς κειμένων στο ποδόσφαιρο. Εξού και αγόρασε τον FC Krasava Ύψωνα. Krasava, σημαίνει σεβασμός στα Ρωσικά. Ο πρόεδρος ήταν ο πρώτος που βγήκε και είπε ανοικτά πως είναι εναντίον του πολέμου και ήθελε το όραμα να το μεταφέρει στην Κύπρο. Πέρσι έκανε ένα τεράστιο προϋπολογισμό, ήταν το μεγαλύτερο μπάτζετ στη Β’ Κατηγορία. Ήταν πάνω από 1 εκ. Το τελευταίο 4μηνο προσπάθησε να αναδιοργανώσει την FC Krasava-ΕΝΥ Διγενής. Έχω δύο βασικούς στόχους. Να βοηθήσω την ομάδα αγωνιστικά, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να φέρουμε παίκτες. Ο δεύτερος μου στόχος είναι να αναπτύξουμε το κλαμπ. Να γίνει ελκυστικός προορισμός. Υπάρχουν οι βάσεις και τα εχέγγυα».
Για το αν ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος: «Έχω ζήσει τον πρωταθλητισμό, γνωρίζω τι είναι ο πρωταθλητισμός. Θα σπρώξω και τους παίκτες σε αυτή τη νοοτροπία και θα δημιουργήσω τις βάσεις. Ο πρόεδρος έχει ένα τριετές πλάνο και θέλει μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια να ανέβει η ομάδα κατηγορία και όχι μόνο. Έχει πολύ μεγάλες εταιρείες δυνατές οικονομικά πίσω του. Θέλω να αφήσω το στίγμα. Θέλω να πετύχω».
Ποια θα είναι η έδρα τους: «Στόχος μας είναι η ομάδα να παίξει στο Τσίρειο».