28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Aπόλλωνας θα κάνει την υπέρβαση για τερματοφύλακα.Κοντά στον Άγγλο Joe Lumley

O Aπόλλωνας θα κάνει την υπέρβαση για τερματοφύλακα.Κοντά στον Άγγλο Joe Lumley

By on 31 Ιουλίου, 2023 0 279 Views

H προσπάθεια να κλείσει η εκκρεμότητα στη θέση του τερματοφύλακα στον Απόλλωνα έχει μπει στην τελική ευθεία όπως αναφέραμε και σε πρωινό ρεπορτάζ.

Η όλη διαδικασία έχει τρέξει και οι γαλάζιοι της Λεμεσού έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Joe Lumley, ο οποίος έχει όλο το πακέτο που ψάχνουν για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε με την πώληση του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς στην Παρτιζάν.

Πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Άγγλος τερματοφύλακας είναι σε εξαιρετική ηλικία, 28 χρονών (15/2/1995), προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τη Ρέντινγκ στην Championship, καταγράφοντας 41 συμμετοχές, ενώ και η προηγούμενη του σεζόν, 2021-2022 ήταν με φουλ συμμετοχές, αγωνιζόμενος σε 34 αγώνες με τη Μίντλεσπρο.

Είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του και η περίπτωση του είναι μια από τις δύο στις οποίες έχει καταλήξει ο Απόλλωνας για τον άσο. Υπάρχουν δυσκολίες στο να πειστεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και στον Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Είναι δεδομένο ότι για να πει το «ναι» και να συνεχίσει την καριέρα του στο νησί μας, θα πρέπει να γίνει υπέρβαση, την οποία προτίθεται να κάνει η διοίκηση Κίρζη, καθώς είναι περίπτωση που θα προσφέρει ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια.

Το προφίλ του Joe Lumley