2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Εργαζόμενος στην καθαριότητα του γηπέδου απολύθηκε γιατί ζήτησε αυτόγραφο απ΄τον Λιονέλ Μέσι

Εργαζόμενος στην καθαριότητα του γηπέδου απολύθηκε γιατί ζήτησε αυτόγραφο απ΄τον Λιονέλ Μέσι

By on 6 Αυγούστου, 2023 0 1163 Views

Ένας άνδρας που εργαζόταν στην καθαριότητα αθλητικών χώρων ισχυρίζεται ότι απολύθηκε από τη δουλειά του αφού ζήτησε αυτόγραφο από τον Λιονέλ Μέσι.

Η…Messi Mania έχει καταλάβει τις Ηνωμένες Πολιτείες αφού ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας μετακόμισε στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι. Η φρενίτιδα για τον Αργεντινό σταρ φτάνει στο απόγειό της στους αγώνες του Μαϊάμι, με τους υπαλλήλους να προσπαθούν ακόμη και να τον συναντήσουν.

Ο Κριστιάν Σαλαμάνκα ένας Κολομβιανός που προσλήφθηκε από μια εταιρεία καθαρισμού που φροντίζει αθλητικούς χώρους και έκανε την πρώτη του βάρδια στον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με την Ορλάντο Σίτι στη φάση των 32 του Λιγκ Καπ, όπου η ομάδα του Μέσι επικράτησε με 3-1, ισχυρίζεται ότι έχασε τη δουλειά του επειδή ζήτησε αυτόγραφο από τον pulga.

Ο Σαλαμάνκα φόρεσε τη νέα του στολή αλλά είχε μαζί του και τη φανέλα της Αργεντινής από κάτω. Το πόστο του ήταν στην περιοχή όπου φτάνουν οι ομάδες, οπότε δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία του να γνωρίσει τον θρύλο της Μπαρτσελόνα. Και αυτό το έκανε, λαμβάνοντας ακόμη και το αυτόγραφο του Μέσι στη Albiceleste φανέλα που κρατούσε μαζί του. Το… όνειρο όμως είχε μεγάλο κόστος καθώς μετά από μία μόλις βάρδια απολύθηκε!

«Έπρεπε να καθαρίσω τα μπάνια στον τομέα όπου σταθμεύουν τα λεωφορεία. Ευτυχώς, ήμουν εκεί έξω όταν έφτασε το λεωφορείο και όλοι οι παίκτες βγήκαν έξω. Ο τελευταίος ήταν ο Μέσι», είπε ο Σαλαμάνκα στην αργεντίνικη εφημερίδα La Nacion. «Του φώναξα: ‘Ε, παγκόσμιε πρωταθλητή! Γύρισε να κοιτάξει. Σήκωσα τη φανέλα της στολής μου και είχα κάτω τη φανέλα της Αργεντινής και έναν μαρκαδόρο. Μου έδωσε το αυτόγραφό του, ήρθε αμέσως η ασφάλεια, με έβγαλαν και με απέλυσαν από τη δουλειά μου, αλλά άξιζε κάθε δευτερόλεπτο!»

Η έκθεση αναφέρει ότι οι υπάλληλοι που εργάζονται στο DRV PNK Stadium έχουν λάβει οδηγίες να μην ενοχλούν τον Μέσι και να παραμείνουν επαγγελματίες καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο ή τους γύρω χώρους.