2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ο Ρονάλντο κάλεσε λάθος αριθμό, του απάντησε μία δημοσιογράφος και η αντίδρασή της έγινε viral

Ο Ρονάλντο κάλεσε λάθος αριθμό, του απάντησε μία δημοσιογράφος και η αντίδρασή της έγινε viral

By on 7 Αυγούστου, 2023 0 1042 Views

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάλεσε λάθος αριθμό, του απάντησε μία δημοσιογράφος που διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Πορτογάλο σταρ και η αντίδρασή της έχει γίνει viral.

Ο Kριατιάνο  βίωσε μια πολύ αστεία στιγμή το Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ξενοδοχείο μαζί με την Αλ Νασρ ενόψει του χθεσινού (6/8) αγώνα κόντρα στη Ράχα.

Ο Πορτογάλος σταρ ήθελε να μιλήσει με έναν συμπαίκτη του μέσω του τηλεφώνου του δωματίου του, κατά λάθος όμως κάλεσε άλλον αριθμό και κατέληξε να μιλάει σε μια δημοσιογράφο που έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο.

Στη συνομιλία τους, που μοιράστηκε στα social media η ίδια η Χαλιμά Μπουλάντ, ο Κριστιάνο λέει ότι κάλεσε λάθος αριθμό, ενώ η δημοσιογράφος ήταν κατενθουσιασμένη μόλις αντιλήφθηκε πως στην άλλη πλευρά της γραμμής βρισκόταν ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, ο CR7 την ρώτησε εάν υπάρχει και άλλο άτομο στο δωμάτιο, πιθανότατα σε περίπτωση που είχε παρέα ο φίλος του. Όταν η Μπουλάντ απάντησε αρνητικά, ο Ρονάλντο της είπε πως έκανε λάθος αριθμό “συγγνώμη έκανα λάθος” και τότε η δημοσιογράφος του εκμυστηρεύτηκε, φανερά ενθουσιασμένη, ότι ήταν το καλύτερο λάθος στον κόσμο.