5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Παναθηναϊκός: Πέταξε για το πρώτο βήμα προς τα αστέρια

Παναθηναϊκός: Πέταξε για το πρώτο βήμα προς τα αστέρια

By on 22 Αυγούστου, 2023 0 1121 Views

Η αποστολή του Παναθηναϊκού πέταξε το πρωί της Τρίτης για την Πορτογαλία και την πρώτη αναμέτρηση με την Μπράγκα, αύριο το βράδυ.

Αυτό που πριν από δύο μήνες φάνταζε για τον Παναθηναϊκό άπιαστο όνειρο, τώρα πλέον είναι υπαρκτό σενάριο… Και μάλιστα με ρεαλιστικές πιθανότητες, καθώς η Μπράγκα σίγουρα είναι υπολογίσιμη δύναμη αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι φόβητρο.

Το πρωί της Τρίτης λοιπόν, η αποστολή του «τριφυλλιού» αναχώρησε για την Πορτογαλία, όπου αύριο το βράδυ στις 22:00 οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα για την επιστροφή τους στους ομίλους του Champions League. Άπαντες, με εξαίρεση τον τραυματία Κλάινχαϊσλερ και τον ανέτοιμο Γκάνεα έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την αισιοδοξία πως κάτι καλό θα γίνει και αυτή τη φορά.

Θυμίζουμε πως ο Ιβάν Γιοβάνονοβιτς έχει πάρει όλους τους παίκτες μαζί του, και αυτούς που είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα και αυτούς που έχουν μείνει εκτός, καθώς μέχρι τα μεσάνυχτα έχει δικαίωμα να κάνει δύο αλλαγές.

Η πτήση είναι διάρκειας τεσσάρων ωρών, με προορισμό το Πόρτο και από εκεί η αποστολή της ομάδας θα πάει οδικώς στην Μπράγκα, με την διαδρομή να υπολογίζεται στα 45 λεπτά.

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στις 21:15, ενώ η τελευταία προπόνηση στις 22:00.