9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΙΝΤΟ:Πιστέψτε το! Πιστέψτε το! Θα το κάνουμε! Θέλουμε γεμάτο γήπεδο!  Μπορούμε να γυρίσουμε το σκορ!

ΠΙΝΤΟ:Πιστέψτε το! Πιστέψτε το! Θα το κάνουμε! Θέλουμε γεμάτο γήπεδο!  Μπορούμε να γυρίσουμε το σκορ!

By on 24 Αυγούστου, 2023 0 384 Views

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά την άδικη ήττα του ΑΠΟΕΛ στο Βέλγιο μίλησε με αισιοδοξία για τον επαναληπτικό :

“Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να πω ένα πράγμα στον εκπληκτικό κόσμο μας. Πιστέψτε το! Πιστέψτε το! Θα το κάνουμε! Θέλουμε γεμάτο γήπεδο! Εμείς το πιστεύουμε! Μπορούμε να γυρίσουμε το σκορ!” είπε ανάμεσα σε άλλα ο Πορτογάλος βλέποντας την κάμερα μιλώντας στην Cablenet.

Στην συνέχεια στην δημοσιογραφική διάσκεψη ανέφερε…

-Αρχικά: “Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Είναι δύσκολο να τους σταματήσεις. Όμως δεν επιτρέψαμε πολλές φάσεις. Ασφαλώς είχαν περισσότερη κατοχή αλλά το ξέραμε αυτό. Στο πρώτο μέρος έπρεπε να είχαμε περισσότερη κατοχή και είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Ακόμα και έτσι δεν πιστεύω ότι χάσαμε τον έλεγχο. Στο 2ο μέρος ήμασταν καλύτεροι, ο αντίπαλος δεν έφτιαξε φάσεις και το γκολ ήρθε από το πουθενά. ΟΚ ο Φοφανά μπορεί να το κάνει αυτό και οι άλλοι παίκτες είναι ποιότητας όμως είχαμε κακή τύχη, η μπάλα χτύπησε στο πόδι και πέρασε πάνω απ’ τον τερματοφύλακα. Δεν το άξιζε ο αντίπαλος. Το 0-0 θα ήταν δίκαιο. Μετά το γκολ που δεν το άξιζαν, σκόραραν ξανά στο 92′. Μέχρι το 75′ ελέγχαμε καλά. Είναι πολύ βαρύ αυτό το αποτέλεσμα αλλά ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο; Ότι θα το γυρίσουμε! Θα το γυρίσουμε, θα κερδίσουμε και θα περάσουμε. Θα πω στους παίκτες να το πιστεύουν και στον κόσμο να γεμίσει το στάδιο και θα το γυρίσουμε. Θα προκριθούμε στους ομίλους”.

-Η αλλαγή του Κβιλιτάια ήταν αναγκαστική; “Είχε κάποιες δυσκολίες. Φοβόμασταν λίγο ότι μπορεί να πάρει 2η κίτρινη. Δεν είναι κάτι σοβαρό, πιστεύω ότι θα τον έχουμε στον επαναληπτικό”.

-Το πιστεύετε ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να το γυρίσει. Πως θα το κάνετε, έχετε ήδη το πλάνο στο μυαλό σας; “Αν σας πω, θα ξέρει ο αντίπαλος. Πρέπει να ηρεμήσουμε, να δούμε το παιχνίδι και τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Έχω κάποιες ιδέες για το επόμενο παιχνίδι και θα έχουμε και κάτι πολύ σημαντικό, τον κόσμο μας. Θα δούμε τι θα γίνει. Με γεμάτο γήπεδο θα έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο. Είμαι 100% σίγουρος πως θα κερδίσουμε”.

-Τι σας κάνει τόσο αισιόδοξο; “Δεν μπορώ να απαντήσω ξανά, λυπάμαι”.