18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με κόπο και άγχος η Ανορθωση πήρε το διπλό .Με Γκερέρο και Φερέιρα κέρδισε 2-0 τον καλό Οθέλλο

Με κόπο και άγχος η Ανορθωση πήρε το διπλό .Με Γκερέρο και Φερέιρα κέρδισε 2-0 τον καλό Οθέλλο

By on 26 Αυγούστου, 2023 0 3003 Views

Η Ανορθωση 3κανε το δύο στα δύο έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Γκερέρο ο οποίος σκόραρε και έδωσε και μια ασίστ. Η Κυρία επικράτησε με 2-0 του Οθέλλου πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικός σκορ.Με κόπο και άγχος η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε και κρατά τη νίκη αλλά πρέπει να βελτιώσει πολλά στην απόδοση της στη συνέχεια αφού υπήρχαν στιγμές που προβλημάτισε με λάθη και κενά Τέλος καλοολ όλα καλά για την Κυρία και ξανά θετικές εντυπώσεις ο Οθέλλος
Η ομάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο ήταν καλύτερη στο α’ μέρος και βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα από το σημείο του πέναλτι. Στο 18’ ο Λιμπόμπε έκανε χέρι εντός περιοχής, ο ρεφ έδωσε αρχικά φάουλ αλλά μετά την παρέμβαση του VAR έδειξε την άσπρη βούλα. Στο 19΄ο Γκερέρο ευστόχησε και άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 33’ η Κυρία πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μαρμούκ ωστόσο δεν μέτρησε αφού στην αρχή της φάσης η μπάλα είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.
Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν το β’ μέρος με γκολ που ακυρώθηκε ξανά. Ο Καστέλ σκόραρε στο  59’ όμως ήταν σε θέση οφσάιντ. Εν τέλει, το δεύτερο γκολ που έψαχνε η Ανορθωση ήρθε στο 88’ με τον Γκερέρο μετά από αντεπίθεση και πάσα του Τσίκο να δίνει ωραία κάθετη πάσα στον Φερέιρα και αυτόν να διαμορφώνει το τελικό 2-0 με πλασέ.
Στους έξι βαθμούς κάνοντας το δύο στα δύο η ομάδα της Αμμοχώστου, πρώτη ήττα για τον Οθέλλο που έμεινε στον ένα βαθμό.

Οθέλλος (Γαρπόζης)Ταουντούλ, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Κυριάκου (79′ Χατζηπασχάλης), Χριστοδούλου (79′ Ντούρις), Σούτο, Λιμπόμπε, Ζουνζάρεν, Μαμαντού, Ανάνγκ, Ουεσλατί (65′ Μπραμπίλια).
Στον πάγκο: Παναγιώτου, Σταμούλης, Ράμος, Κατσιατής, Καστανάς, Γκαρσία, , Μιτσής, Βενιζέλου, Ιωάννου. 

Ανορθωση (Γκαγιέγο): Aρμπολέδα, Ουαγκέ, Κορρέα, Μαρμούκ, Γκαρσία (46′ Κορέια), Τεχέρα, Ιωάννου (76′ Τιουνέ), Γκερέρο, Φερέιρα (90′ Παρούτης), Γουαρίς (76′ Τσίκο), Καστέλ (68′ Γκασαμά). 
Στον πάγκο: Μιχαήλ, Κεραυνός, Χαραλάμπους, Αντωνίου, Τζούλιο. 

ΣΚΟΡΕΡ: – / Γκερέρο (19′ πεν.), Φερέιρα (88′).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανάγκ. / Τεχέρα, Φερέιρα.

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 2.000

Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος
AVAR: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία