10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απογοήτευση στην Ανόρθωση για την εξέλιξη του αγώνα.Θεωρούν υπερβολικλή την κόκκινη αλλά πιστώνουν παίκτες και διαιτητές

Απογοήτευση στην Ανόρθωση για την εξέλιξη του αγώνα.Θεωρούν υπερβολικλή την κόκκινη αλλά πιστώνουν παίκτες και διαιτητές

By on 1 Σεπτεμβρίου, 2023 0 497 Views

Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet από τον εκπρόσωπο τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρη Χριστοφόρου, μετά τον αγώνα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του. Έχουμε απογοητευτεί από το αποτέλεσμα. Η ομάδα πάλεψε με δέκα παίκτες μέχρι το 110′. Νιώθουμε ότι εξαντλήθηκε η αυστηρότητα και στην αποβολή και στον χρόνο καθυστερήσεων. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ξεπερνάμε τα εμπόδια».

Για τις φάσεις που σχολίασε: «Είναι η εικόνα που σου αφήνει ένα παιχνίδι όταν ολοκληρώνεται σε σχέση με τις αποφάσεις που πάρθηκαν για κάποιες φάσεις. Είναι ακόμη αρχή και πιστώνουμε τους εαυτούς μας και τους ποδοσφαιριστές. Ας πούμε ότι πιστώνουμε και τους διαιτητές».

Για τις μεταγραφές: «Θα κάνουμε ότι πρέπει για ενίσχυση και η ομάδα να γίνει καλύτερη. Θέλω να τονίσω ότι δεν είναι οι τελευταίες πινελιές που θα καθορίσουν την ομάδας αλλά οι παίκτες που ήταν στο γήπεδο. Δεν υποσχεθήκαμε 36 νίκες αλλά ότι θα παλέψουμε 36 παιχνίδια».