20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μάχες σε όλα τα μέτωπα. Πάφος-ΑΕΛ για το απόλυτο, Δόξα-ΑΕΚ, Εθνικός-Οθέλλος για την πρώτη νίκη(Πρόγραμμα, βαθμολογία ,συνέχεια)

Μάχες σε όλα τα μέτωπα. Πάφος-ΑΕΛ για το απόλυτο, Δόξα-ΑΕΚ, Εθνικός-Οθέλλος για την πρώτη νίκη(Πρόγραμμα, βαθμολογία ,συνέχεια)

By on 2 Σεπτεμβρίου, 2023 0 314 Views

Με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, η οποία άνοιξε από χθες την αυλαία της, με την ισοπαλία στο βαρωσιώτικο ντέρμπι (Ανόρθωση-Ν. Σαλαμίνα 2-2), θα γίνουν τρία παιγνίδια στις 20:00, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνει ο αγώνας Πάφος FC-ΑΕΛ, στο «Στέλιος Κυριακίδης».Η ΑΕΛ στο πιο δύσκολο μέχρι τώρα παιχνίδι της θέλει να αποδείξει ότι δεν ήταν τυχαίες οι δύο νίκες και με θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα στείλει μήνυμα για τους στόχους της. Η Πάφος μετά τη νίκη στην πρεμιέρα ξεκουράστηκε αφού αναβλήθηκε ο αγώνας με το ΑΠΟΕΛ και σήμερα στοχεύει την δεύτερη νίκη μέσα στην έδρα της.

Επικίνδυνη έξοδος στην Περιστερώνα για την ΑΕΚ κόντρα στην Δόξα με ξένο διαιτητή με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη , ενώ Εθνικός Άχνας και Οθέλλος θα κοντραριστούν στο Δασάκι και επίσης κυνηγούν την πρώτη τους νίκη μετά τις θετικές εντυπώσεις που άφησαν στα πρώτα παιχνίδια τους με δύσκολους αντιπάλους.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου

 Ανόρθωση–Νέα Σαλαμίνα  2-2

Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου

20:00 Δόξα –ΑΕΚ (Cytavision)

20:00 Εθνικός Άχνας-Οθέλλος (Cytavision)

20:00 Πάφος FC-ΑΕΛ(Cablenet)

Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου

21:00 Ομόνοια–ΑΠΟΕΛ(Primetel)

20:00 ΑΕΖ-Άρης (Cytavision)

20:00 Απόλλων-Καρμιώτισσα (Cytavision)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Επόμενη αγωνιστική

Άρης–Πάφος FC

Δόξα-ΑΕΖ

Νέα Σαλαμίνα-Εθνικός

Καρμιώτισσα-Ανόρθωση

ΑΠΟΕΛ–Απόλλων

ΑΕΚ-Οθέλλος

ΑΕΛ–Ομόνοια