20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ: Ο Απόλλωνας ένα στοίχημα για εμένα. Δεν το σκέφτηκα, αμέσως είπα ναι στην πρόταση

ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ: Ο Απόλλωνας ένα στοίχημα για εμένα. Δεν το σκέφτηκα, αμέσως είπα ναι στην πρόταση

By on 1 Σεπτεμβρίου, 2023 0 1289 Views

Το νέο του προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρουσίασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο Απόλλωνας.

ΝΙΚΟΣ ΚΙΡΖΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ)

«Θα ήθελα να καλωσορίσω τον κύριο Μιλόγεβτς και τους συνεργάτες του στην ομάδα και οικογένεια του Απόλλωνα. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλές συστάσεις για το ποιος είναι. Είναι ένας προπονητής με προσωπικότητα, με πολλές εμπειρίες αι με ένα βιογραφικό το οποίο πολλοί θα ζήλευαν. Θεωρούμε ότι είναι ο καταλληλότερος αυτή την στιγμή, ξέρει τις προσδοκίες και τη νοοτροπία μας. Να του ευχηθώ καλή επιτυχία, καλή αρχή στο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής και να ευχηθώ να πετύχει αυτό που δεν πέτυχε στις ομάδες του στην Κύπρο. Να γράψει και εδώ ιστορία όπως έγραψε και σε άλλες χώρες»

ΒΛΑΝΤΑΝ ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ)

«Όλα ήταν ξαφνικά για εμένα αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του προέδρου. Μπορώ να πω ότι δεν έκανα δεύτερη σκέψη μετά την επαφή μα τον κ. Μάκη Παπαϊωάννου και τον πρόεδρο. Μου είπαν το πλάνο και το όραμα. Απλά είναι κάτι που πάντα μου αρέσει και μιλώ για τα δύσκολα. Είμαι χαρούμενος που ήρθα την ομάδα. Γνωρίζω το Κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι. Όλος ο κόσμος πρέπει να απολαμβάνει καλά παιχνίδια. Έφυγαν σημαντικοί παίκτες κλειδιά, να μην αναφερθώ σε ονόματα. Ήρθαν κάποια άλλα παιδιά, θέλουν πίστωση χρόνου και δεν το λέω σαν άλλοθι. Αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Είναι στοίχημα για εμένα. Να υποσχεθώ ότι θα δουλέψουμε σκληρά. Έχουμε δύο μέρες μέχρι το σημαντικό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα αλλά από δω και πέρα είναι σημαντικά όλα τα ματς και τα φιλικά, ακόμα και το δίτερμα. Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά».

Αν είχε άλλες προτάσεις: «Δεν μίλησα ποτέ για πρόταση από άλλη ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά μου. Πάντα η Κύπρος είναι στην καρδιά μου. Το ποδόσφαιρο βελτιώνεται κάθε χρόνο. Δεν θέλω να πω αν είχα ή δεν είχα προτάσεις. Με τον πρόεδρο έχουμε χρόνια φιλικές σχέσεις. Μετά από το τηλεφώνημα του προέδρου, μου άρεσε η κουβέντα που κάναμε, μου αρέσουν τα δύσκολα. Τώρα είναι υπό πίεση, πάντα έτσι είναι όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα. Πιστεύω στον εαυτό μου και στους συνεργάτες μου. Το είπα και πριν ότι είναι ένα στοίχημα για εμένα. Πρέπει όλοι να είναι στο πλευρό μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Πότε να περιμένουν οι Απολλωνίστες ότι θα ρολάρει ο Απόλλωνας; «Μακάρι να μπορούσα να ξέρω πότε θα γίνουν όλα αυτά. Δεν το ξέρω. Κάθε χρόνο το πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ αυτή την στιγμή είναι ότι μέσα από δουλειά και υπομονή θα τα καταφέρουμε. Είναι δύσκολο. Μετά από χρόνια η ομάδα δεν βγήκε Ευρώπη, η διοίκηση πήρε ρίσκο να ανανεώσει την ομάδα. Θέλουν πίστωση χρόνου. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο για την ομάδα».

Αν θα ενισχυθεί η ομάδα: «Να δούμε τι θα κάνουμε τις επόμενες μέρες. Δεν είναι εύκολο. Αν κάνουμε κίνηση, εγώ είμαι προπονητής θα δουλέψω με ότι έχουμε. Πάντα πιστεύω στους ανθρώπους».