5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΑ ΠΙΝΤΟ:Ο ρεφ ήταν ο παράγοντας που επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα.Χάσαμε για πράγματα εκτός ποδοσφαίρου!

ΣΑ ΠΙΝΤΟ:Ο ρεφ ήταν ο παράγοντας που επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα.Χάσαμε για πράγματα εκτός ποδοσφαίρου!

By on 4 Σεπτεμβρίου, 2023 0 449 Views

Διαβάστε τι δήλωσε στην διάσκεψη τύπου του ντέρμπι ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά το τέλος του αγώνα.O προπονητής του ΑΠΟΕΛ έστρεψε τα πυρά του προς τον διαιτητή και για τις καθυστερήσεις με το πέταγμα μπάλων στο γήπεδο.Αγνόησε ότι η ομάδα είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με πέναλτι,και δέχθηκε δύο γκολ με τους αμυντικούς του να είναι απλοί θεατές και το δεύτερο μάλιστα όταν ο αντίπλαος έπαιζε με 10 παίκτες καθώς και την αδυναμία διαχείρισης του αρχικού αριθμητικού πλεονεκτήματος με αποτέλεσμα να το χάσει σύντομα με συνέπεια να μην ελέγξει το παιχίδι και να το διεκδικήσει με αξιώσεις.

Που πιστεύει ότι χάθηκε το παιχνίδι; Γιατί δεν ξεκίνησε ο Κβιλιτάια;

“Έπαιξε 90λεπτά πριν 2 μέρες. Είχαμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης. Είχαμε ένα παιχνίδι γεμάτης έντασης πριν δυο μέρες. Ήθελα να δώσω φρεσκάδα στην ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, κοντρολάραμε τον αγώνα, χάσαμε το πέναλτι. Ο διαιτητής με την εμπειρία του έπρεπε να το ελέγξει. Έριχναν τις μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μας σταμάτησαν τις επιθέσεις. Αυτό είναι κακό για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να κάνει κάτι η Ομοσπονδία. Χάσαμε για πράγματα εκτός ποδοσφαίρου. Μετά χάθηκε ο έλεγχος του αγώνα από τον διαιτητή. Ήταν απίστευτο. Αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο. Ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό.”

Επηρέασε ο αγώνας της περασμένης Πέμπτης;

“Δεν ήταν ότι καλύτερο να ερχόμαστε στο ντέρμπι με απουσίες. Δεν ήταν ένα δίκαιο παιχνίδι. Δεν έλεγξε το παιχνίδι ο διαιτητής. Ο ρεφ ήταν ο παράγοντας που επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα. Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Έκανε πολύ κακή δουλειά.”

Για το σκηνικό στο τέλος με τον κόσμο;

“Δεν ήταν χαρούμενοι οι οπαδοί μας, είναι δικαιολογημένοι. Είναι νορμάλ. Πρέπει να συνεχίσουμε. Να βελτιωθούμε. Πρέπει να παραμείνουμε μαζί.”