18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Πρέπει να το χαρούμε και να ηρεμίσουμε.Τίποτα παραπάνω από τρεις βαθμούς.Άδικη η αποβολή Μπασιρού

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Πρέπει να το χαρούμε και να ηρεμίσουμε.Τίποτα παραπάνω από τρεις βαθμούς.Άδικη η αποβολή Μπασιρού

By on 4 Σεπτεμβρίου, 2023 0 572 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Ομόνοιας Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε ότι θεωρεί άδικη την αποβολή του Μπασιρού και διαφώνησε με τις καθυστερήσεις με τις δεύτερες μπάλες στο γήπεδο.(ΣΣ Ο διαιτητής είανι καλυμμένος στην αποβολή του Μπασιρού αφού το πάτημα με δύναμη στο πόδι του αντιπάλου τομωρείται μ εκόκκινη κάρτα.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη.;Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να το χαρούμε και να ηρεμίσουμε. Ήταν ένα ντέρμπι και τίποτα παραπάνω από τρεις βαθμούς. Την στιγμή που χάσαμε τον Μπασιρού, για μένα μια άδικη κόκκινη, δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να βάλουμε δεύτερο γκολ. Δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο εκτός από κάποια στημένα και μακρινές μπαλιές. Καλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ και ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στους παίκτες”.

Σε ερώτηση για το αν του άρεσε η εικόνα στο τέλος με τις μπάλες να πετάγονται απ’ την κερκίδα στο γήπεδο: “Μου έχει τύχη πριν χρόνια. Δεν θέλαμε και δεν είναι σωστό να γίνεται αυτό και να καθυστεράς το παιχνίδι. Δεν μου αρέσουν οι καθυστερήσεις στο παιχνίδι. Απλώς κάποια πράγματα δεν μπορούν να τα ελέγξουν οι προπονητές. Είναι στιγμές που μπορούμε να τις αποφύγουμε και να έχουμε καλύτερο και περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι”.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν να διαχειριστούν κάποιες καταστάσεις και για τις δύο ομάδες. Καταφέραμε και κρατήσαμε τον αντίπαλο χωρίς μεγάλη ευκαιρία”.