27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σπουδαίο ματς ,μεγάλη νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα σε δραματικό φινάλε(3-2 τον Οθέλλο)

Σπουδαίο ματς ,μεγάλη νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα σε δραματικό φινάλε(3-2 τον Οθέλλο)

By on 24 Σεπτεμβρίου, 2023 0 1380 Views

Tην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής η Νέα Σαλαμίνα, η οποία επικράτησε ως τυπικά φιλοξενούμενη του Οθέλλου με 3-2 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος με το νηκητήριο γκολ να έρχεται στις καθυστερήσεις με πέναλτι. Οι ερυθρόλεκοι σκόραραν με τους Ντάτκοβιτς, Ντιαγκιτέ και Ντορεγκαράι, ισοφάρισαν προσωρινά οι πράσινοι με τους Ναρντίνι και Γιάνσεν. Δυο δοκάρια είχαν οι νικητές, ένα ο Οθέλλος.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Νέα Σαλαμίνα καλησπέρισε με γκολ τον Οθέλλο. Στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή ο Ντάτκοβιτς σκόραρε μόλις στο 3ο λεπτό με κοντινή προβολή, όμως, χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR για να διορθώσει τη λάθος υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.

Οι ερυθρόλευκοι με τη ψυχολογία στα ύψη πλησίασαν σε δεύτερο γκολ, όμως, το κοντινό σουτ του Ντορεγκαράι στο 9′ πέρασε έξω.

Με την πάροδο του χρόνου οι τυπικά γηπεδούχοι ανέβασαν γραμμές και ρυθμό και στο 23′ ισοφάρισαν σε 1-1 με πολύ ωραίο γκολ Ναρντίνι.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μετά την ισοφάριση του Οθέλλου, ωστόσο προς το τέλος του ημιχρόνου, η Νέα Σαλαμίνα ανέβασε στροφές και αφού έχασε τεράστια ευκαιρία με το δοκάρι του Ντορεγκαράι, σκόραρε με τον Ντιαγκιτέ στις καθυστερήσεις για το 1-2.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Από ένα δοκάρι ήταν οι πρώτες καλές ευκαιρίες στην επανάληψη. Πρώτα ο Οθέλλος με τον Χατζηπασχάλη στο 50′ και οκτώ λεπτά μετά ήταν η σειρά του Μπεχαράνο να σημαδέψει το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με τον Οθέλλο να νιώθει την πίεση και να προσπαθεί  να φτάσει εκ νέου στην ισοφάριση, τέρμα το οποίο βρήκε με κεφαλιά του Γιάνσεν στο 80′.

Η Σαλαμίνα ανέβηκε και έψαξε αυτή το γκολ και στο 90′ ο Ντορεγκαράι τη λύτρωσε. Ο Αργεντινός από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-2, αν και ο Μιγκελίτο στο 98′ θα μπορούσε να σκοράρει, όμως, το κοντινό του σουτ πέρασε έξω.

Οθέλλος: Ταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι (62′ Ράμος), Χριστοδούλου, Μπραμπίγα (85′ Βενιζέλου), Σανγκαρέ, Γκαρθία ( 75′ Ζελού), Χατζηπασχάλης (62′ Ουεσλατί), Μαμαντού, Κορινούς (75′ Ποπέσκου)

Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Νάρσινγκ, Ντουρμισάι (64′ Μιγκελίτο), Μπεχαράνο (84′ Κουζμάνοβιτς), Κονέ (46′ Καρλίτος), Ντορεγκαράι , Λέουκο, Ντιαγκιτέ, Κατσιάρης (46′ Φερνάντες)

Κίτρινες: Κορινούς, Ναρντίνι, Χριστοδούλου / Ντάτκοβιτς, Λέουκο

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
VAR: Simovic Novak
AVAR: Κώστα Ροβέρτος
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης