18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΙΝΤΟ:Περιμένω από την ομάδα μου να στηρίξει τον προπονητή. Όποιος αγγίζει τον προπονητή αγγίζει την ομάδα

ΠΙΝΤΟ:Περιμένω από την ομάδα μου να στηρίξει τον προπονητή. Όποιος αγγίζει τον προπονητή αγγίζει την ομάδα

By on 27 Σεπτεμβρίου, 2023 0 928 Views

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο μετά και τη νίκη επί της Πάφου με 1-0.

Τι είπε: 

“Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Πολύ κοντά οι δυο ομάδες για αυτό δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν καλύτεροι στο Α΄ μέρος. Η Πάφος ήρθε για να μην χάσει. Υπήρχαν πράγματα που μας στοίχησαν με Τομανέ και Κβιλιτάια. Ο Γαβριήλ έκανε καλό παιχνίδι, η αφοσίωση και η πιστή έφερε τη νίκη. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου”. 

“Κάθε νίκη είναι σημαντική. Ακόμη περιμένω με την Ανόρθωση να μου πουν τι έκανα εγώ. Εγώ δεν έριξα την πρώτη πέτρα. Ζητώ περισσότερο σεβασμό. Είχαμε πέναλτι και κόκκινη η Ανόρθωση. Είπα στους παίκτες μου πως πρέπει να παίξουμε κόντρα σε όλα. Αυτό που κοιτάζουμε είναι πως είμαστε τρεις βαθμούς από την κορυφή”. 

“To πιο σημαντικό είναι η προσήλωση. Οι παίκτες το κατάλαβαν. Αυτά τα σημεία είναι το κλειδί για να πάρει το πρωτάθλημα. πρέπει να ξέρεις να παίζεις και επιθετικά και αμυντικά. Ήταν μόνο η αρχή και η σημασία δεν είναι πως ξεκινάς αλλά πως την ολοκληρώνεις”. 

“Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα των διαιτητών. Ήταν ήρεμοι και για αυτό δεν έγινε ότι στην Ανόρθωση. Όταν υπάρχει ένταση δεν πρέπει να χάνεις τον έλεγχο . Η δική μου συμπεριφορά στο Α’ μέρος με την Ανόρθωση ήταν τέλεια. Ο διαιτητής στο Α’ μέρος με την Ανόρθωση ήταν σωστός αλλά στο διάλλειμα έκανε λάθος”

«Mου έριξαν μπάλες, μπύρες και δεν αντέδρασα. Στο ημίχρονο, ο προπονητής έτρεξε στον τέταρτο και ζήτησε να μου δώσει κόκκινη. Όταν υπάρχει ένταση δεν πρέπει να χάνεις το έλεγχο και δεν πρέπει οι προπονητές να προσβάλουν τον άλλο προπονητή. Η δική μου συμπεριφορά ήταν τέλεια, όταν έχω λάθος θα το πω. Όταν τέλειωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη αλλά του είπα πως τώρα πλέον είναι αργά. Περιμένω και από την ομάδα μου να υποστηρίξει τον προπονητή. Όταν κάποιος αγγίζει τον προπονητή αγγίζει την ομάδα και σε αυτό πρέπει να με υποστηρίξει.»