18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Super League: Να χτίσει στο διπλό της Λεωφόρου θέλει η ΑΕΚ, αντίδραση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Super League: Να χτίσει στο διπλό της Λεωφόρου θέλει η ΑΕΚ, αντίδραση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

By on 28 Σεπτεμβρίου, 2023 0 1860 Views

   

Η 6η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τρία ματς. Η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ενώ ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League με την αρχή να γίνεται στις Σέρρες (17:30) εκεί όπου ο Πανσερραϊκός, ο οποίος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη επί τη Λαμία πριν από μερικές ημέρες, υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-3 από τον ΠΑΟΚ. Για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος δεν ανακοίνωσε αποστολή, είχε εκτίσει την ποινή του στο τελευταίο παιχνίδι ο Χάγιεκ.

Στη διάθεση του Θανάση Στάικου τέθηκε ο Τζίνο, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υπολογίζει ξανά και στους Καραχάλιο, Τσαούση, Τζίμα. Αντίθετα νοκ άουτ παραμένει ο Ριένστρα, εκτός έμεινε ο «νέος» Εφορντ όπως και οι Κύρκος, Μπορταγκαράι, Μπεγκάλα, Ν. Λώλης, Μίνα, Τσίρης, Ναούμης και Βρακάς. Η αποστολή του ΠΑΣ είναι η εξής: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πανάγου, Κιάκος, Τσαούσης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος, Τζίνο, Λώλης, Τζίμας, Γκάρο, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδης, Λεό και Κόντε.

Στις 20:30 στην Τρίπολη ο Αστέρας φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Οι Αρκάδες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά το διπλό στον Βόλο, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει τα γνωστά προβλήματα. Εκτός παραμένει ο Βίκο, ο οποίος είχε λείψει και από το εκτός έδρας ματς στον Βόλο την περασμένη αγωνιστική, όπως και ο Αλάγκμπε. Αντίθετα επιστρέφει ο Ατιένθα. Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Ντιαρά, Ζουγλής, Σίτο, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Ο Αϊτόρ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε και έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τον συμπεριέλαβε στους 23 ποδοσφαιριστές της αποστολής του Παναθηναϊκού. Κάτι που ισχύει και για τους Μάγκνουσον, Βαγιαννίδη. Αντιθέτως, ο Βέρμπιτς είναι κανονικά. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Μισή ώρα αργότερα (21:00) στην OPAP Arena, η ΑΕΚ μετά το μεγάλο διπλό επί του Παναθηναϊκού θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό υποδεχόμενη τον Ατρόμητο, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν αγνοώντας ακόμα τη νίκη.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Μουκουντί να ξεπερνάει τη λοίμωξη, να προπονείται κανονικά το απόγευμα της Τετάρτης στα Σπάτα και να μπαίνει στην αποστολή, ενώ διαθέσιμος μετά τη διάσειση είναι ξανά ο Χατζισαφί. Ο «Πελάδο» άφησε εκτός τους Πινέδα και Μοχαμάντι για λόγους ξεκούρασης, ενώ εκτός παραμένει ο Βίντα που συνεχίζει την αποκατάσταση με το πρόβλημα στα πλευρά, αλλά και ο Φαν Βέερτ που δεν συμπεριλήφθηκε ξανά στην αποστολή. Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο, Ζίνι.

Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον Κρις Κόλμαν να μην υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Ντιρκς, ενώ εκτός παραμένει και ο Κιβρακίδης, ο οποίος παρότι έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς μετά τον μακροχρόνιο τραυματισμό του, δεν μπήκε ούτε αυτή τη φορά στην αποστολή. Η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζιάνι, Δήμος, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Κούντε, Καμαρά, Κούεν, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας:

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (17:30) NovaSports Prime

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (20:30) NovaSports Prime

ΑΕΚ – Ατρόμητος (21:00) CosmoteSport 1