4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πεντάρα η ΑΕΚ και χατ-τρικ του Σολ.Βυθίζεται η Καρμιώτισσα

Πεντάρα η ΑΕΚ και χατ-τρικ του Σολ.Βυθίζεται η Καρμιώτισσα

By on 21 Οκτωβρίου, 2023 0 715 Views

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φραν Σολ, η ΑΕΚ επικράτησε της Καρμιώτισσας στην «Αρένα» με 5-0, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Ο Ισπανός ήταν εξαιρετικός, σκοράροντας χατ τρικ και δικαίως έστρεψε απάνω του όλους τους προβολείς! Στο 17’ άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι και ένα λεπτό αργότερα διπλασίασε τα γκολ της ΑΕΚ. Η Καρμιώτισσα που βυθίζεται έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απευθείας αποβολής του Κοβάσεβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου για κλωτσιά στον Φαράζ, με τον Σολ στο 60’ να πετυχαίνει το τρίτο του προσωπικό γκολ, τον Ντίμερς στο 75’ με…γκολάρα να ανεβάζει το δείκτη του σκορ και τον Γκιούρτσο στο 88’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ: Πίριτς, Τόμοβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρσία (77′ Σάντσες), Ντιούνκου, Λέδες, Καπτούμ, Τόνγκια (77′ Γκιούρτσο), Φαράζ (66′ Σάντος), Ντίμερς (77′ Γκάμα), Σολ.

Στον πάγκο: Ερερίν, Τούμπας, Τρισκόφσκι, Λόπες, Μιλίτσεβιτς, Γκάμα, Σάντος, Σάντσες, Γκιούρτσο, Μάμας.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Άντος, Μαλόνε, Ντούμπια (46′ Λουκίλι), Νεοφύτου (82′ Μπενεζέ), Φουρ (74′ Γκραντινάρου), Παντελή, Ρόσι (46′ Κατσαντωνης), Χριστοφόρου, Μπεν Σαλάμ (46′ Νιούπορτ), Κοβάσεβιτς, Σουκ.

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Αβραάμ, Λουκίλι, Μιχαήλ, Θεοδώρου, Γκραντινάρου, Νιούπορτ, Αγγελή, Κατσαντώνης, Ματθίου, Μπενεζέ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομπέρζ, Γκάμα / Ντούμπια, Σουκ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Κοβάσεβιτς (45+1′)

ΣΚΟΡΕΡ: 17′ (πέν.), 18′, 60′ Σολ, 75′ Ντίμερς, 88′ Γκιούρτσο.

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 2000

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ιακώβου Χαράλαμπος

4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Κουμή Δημήτρης

Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης