2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σε κέφια η Ν.Σαλαμίνα.Νικησε άνετα 4-0 τον Εθνικό που προβλημάτισε

Σε κέφια η Ν.Σαλαμίνα.Νικησε άνετα 4-0 τον Εθνικό που προβλημάτισε

By on 25 Οκτωβρίου, 2023 0 3041 Views

 Η Νέα Σαλαμίνα ήταν η μεγάλη νικήτρια του εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, επικρατώντας του Εθνικού στο «Αμμόχωστος» με 4-0! Πολύ καλύτεροι οι ερυθρόλευκοι, πήραν δίκαια τη νίκη που τους προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια ενόψει της συνέχειας, ενώ η ομάδα της Άχνας προβλημάτισε με την απόδοσή της.

Βαθμολογικό άλμα για τη Ν.Σαλαμινα , φτάνοντας τους 12 βαθμούς. Άφησε τον Εθνικό στους 8 βαθμούς.

Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους νικητές, ο Ντιακιτέ στο 20’ άνοιξε το σκορ και στο 40’ ο Ντουρμισάι διπλασίασε τα τέρματά τους. Ο Ντορεγκαράι τα άλλα δύο γκολ στο β’ ημίχρονο, στο 83΄και στο 89΄με πέναλτι, σε φάση που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Περατικός του Εθνικού.

Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Ντιακιτέ, Ντάτκοβιτς (46′ Τσέλεα), Μπεχαράνο, Σεργίου, Λέουκο, Κουζμάνοβιτς (60′ Μιγκελίτο), Καρλίτος, Παπαγεωργίου (71′ Ντορεγκαράι), Νάρσινγκ (60′ Φερνάντεθ), Ντουρμισάι.
Στον πάγκο: Κίσσας, Κονατέ, Τσελέα, Μιγκελίτο, Φερνάντεθ, Κουμούρης, Κονέ, Ντορεγκαράι, Βίκτωρος, Έντσον,  Κατσιάρης, Κορόμα. 
ΕΘΝΙΚΟΣ: Παναγή, Περατικός, Λομοτέι, Νικολάου, Ιωάννου, Σπιρόφσκι (46′ Λίπσκι), Ντε Ιριόνδο (46′ Μπράντονιτς), Ντράζιτς (67′ Κ.Ηλία), Αγγελόπουλος (75′ Γκόμες), Καμπρέρα, Μ.Ηλία (87′ Πεχλιβάνης).
Στον πάγκο: Μάρκοβιτς, Ριστέφσκι, Κ.Ηλία, Λίπσκι, Γκόμες, Πεχλιβάνης, Μπράντονιτς,  Μπίκερ, Καλλένος, Χριστοφή, Ακσεντίγεβιτς. 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιωάννου (3η), Λομοτέι, Μπράντονιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Περατικός (2η κίτρινη)
ΣΚΟΡΕΡ: 20′ Ντιακιτέ, 40′ Ντουρμισάι, 83′, 87΄ πέν. Ντορεγκαράι
Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Μαρία Χριστοδούλου
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης