5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Η Δόξα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

By on 30 Οκτωβρίου, 2023 0 809 Views

Ο νέος προπονητής της Δόξας Γιώργος Πετράκη (στην φωτογραφία μαζί με τον πρόεδρο Κώστα Χριστοδούλου) μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα είναι ικανή να γυρίσει τα σε βάρος της δεδομένα.
Πως προέκυψε η συμφωνία με την Δόξα; «Μίλησα με τον πρόεδρο, μου είπε τα δεδομένα, εγώ αξιολόγησα αυτό που έγινε μέχρι τώρα, πιστεύω ότι η Δόξα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και κάπως έτσι συμφωνήσαμε».
Για την άσχημη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας: «Προφανώς και φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και το πιο σημαντικό είναι να βρεις τις αιτίες που το προκάλεσαν αυτό για να δουλέψεις για να το αλλάξεις. Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο και οι συγκύριές που ήταν εναντίον της Δόξας, επηρεάζει και το ψυχολογικό και αυτός ο συνδυασμός έφερε την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Η ομάδα έχει καλό ρόστερ κατά την άποψη μου και μέσα από την δουλειά υπάρχει ο χρόνος για να ανατραπεί γιατί η Δόξα είναι εδώ και 13 χρόνια σταθερά στην κατηγορία, έχει την δική της δυναμική, το δικό της γήπεδο και είμαι εδώ για να βοηθήσω».
Για το παιχνίδι με τον Οθέλλο: «Θα τους παρακολουθήσουμε με τον Άρη. Στόχος είναι να βάλω το λιθαράκι μου, η μέγιστη δυνατή απόδοση και συλλογή βαθμών».
Θα φέρεις δικό σου βοηθό; «Ναι μαζί μου θα είναι ο Ηλίας Κολοβός που ήταν ο συνεργάτης μου στην Ελλάδα».
Πως βλέπεις το επίπεδο του πρωταθλήματος σε σχέση με την εποχή που ήσουν στον Ολυμπιακό; «Έχουν γίνει βήματα προς τα μπρος, βελτιώθηκε. Ήταν ανέκαθεν ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και ενδιαφέρον όπως και τότε πριν από ενάμιση χρόνο που ήμουν στον Ολυμπιακό ή και ακόμα καλύτερο».