4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:Είμαστε απογοητευμένοι αλλά συνεχίζουμε

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:Είμαστε απογοητευμένοι αλλά συνεχίζουμε

By on 4 Νοεμβρίου, 2023 0 689 Views

Όλα όσα είπε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μετά το τέλος του ματς της 10ης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη.
Αναλυτικά:
«Ήρθαμε να διεκδικήσουμε κάτι από τον αγώνα. Προηγηθήκαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε απογοητευμένοι. Τα συναισθήματα δεν είναι τα καλύτερα αλλά συνεχίζουμε. Όταν αγωνίζεσαι κόντρα στον πρωταθλητή είναι λογικό να αμυνθείς. Τα παιδιά είναι απογοητευμένα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Στη συνέντευξη τύπου ανέφερε:

Θέλαμε να είμασταν ανταγωνιστικοί από το πρώτο λεπτό. Το παλέψαμε. Θέλαμε να κερδίσουμε κάτι. Δεν τα καταφέραμε συνεχίζουμε. Έχουμε αρκετά καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Σε όποια έδρα και αν παίζουμε θέλω να κερδίζουμε. Πρώτη φορά νιώθω αυτό τον παλμό από τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε στη συνέχεια, παιχνίδι με παιχνίδι να κερδίζουμε βαθμούς. Την Τετάρτη έχουμε κύπελλο ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Να έρθει ο κόσμος να μας σπρώξει για να αρχίσουμε θετικά”. 

“Δεν είμαι άνθρωπος που μιλά για μεγάλα πράγματα. Ο πρώτος μου στόχος ήταν να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Δεν μου αρέσει η λέξη μεγάλα πράγματα. Δεν τα καταφέραμε και είναι μέρος του παιχνιδιού” 

“Αρκετοί μας έλεγαν που θα πάει η Νέα Σαλαμίνα. Δεν το είδα σαν τεστ αντοχής. Πραγματικά πιστεύω στα παιδιά. Πρώτη φορά τους είδα τόσο στεναχωρημένους. Το πιστεύαμε σήμερα πάρα πολύ