5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • OΛΤΡΑ:Είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθώ το αποτέλεσμα.Μετά το 2ο γκολ εξαφανιστήκαμε

OΛΤΡΑ:Είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθώ το αποτέλεσμα.Μετά το 2ο γκολ εξαφανιστήκαμε

By on 5 Νοεμβρίου, 2023 0 155 Views

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα μίλησε μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ με 3-0 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

“Είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθώ το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο παιχνίδι, ήμασταν ελαφρά καλύτεροι. Δεχτήκαμε το γκολ από στατική φάση, ενώ εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Στην αρχή της επανάληψης ήρθε το 2ο γκολ και εκεί έγιναν δύσκολα τα πράγματα απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Ακόμα και μετά το 3-0 δεν μπορέσαμε να βάλουμε πίεση στον αντίπαλο. Είναι ένα δύσκολο βράδυ για εμάς, γιατί θέλαμε τη νίκη. Σκληρό αποτέλεσμα, αλλά έχω την πίστη ότι θα δουλέψουμε και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι”.

“Ουσιαστικά ήμασταν καλύτεροι και μετά το 0-1. Ήθελα να κάνω αλλαγές, αλλά δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ στο 2ο ημίχρονο. Ίσως να μπορούσα να κάνω τις αλλαγές στο ημίχρονο. Μετά το 2ο γκολ ήμασταν επηρεασμένοι γιατί θέλαμε τη νίκη. Μετά το 2ο γκολ ήταν πιο εύκολο για το ΑΠΟΕΛ να κρατήσει μπάλα. Όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά, ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε διαφορετικές αποφάσεις. Στο ημίχρονο μιλήσαμε, είπαμε πως είμαστε καλοί και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι στο τέλος. Το σκεφτόμουν να κάνω αλλαγές στο ημίχρονο. Υπεύθυνος είναι πάντα ο προπονητής”.

“Όταν νικάς όλα είναι καλά. Όταν χάνεις, δεν είναι το ίδιο. Έπρεπε να πάρουμε νίκες. Είμαι απογοητευμένος για το 2ο ημίχρονο. Έπρεπε να μπούμε να παίξουμε για τους φιλάθλους, για τον πρόεδρο. Δεχτήκαμε όμως το 2ο γκολ και εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο. Όμως το ποδόσφαιρο είναι όπως η ζωή, πρέπει να βλέπεις την επόμενη μέρα. Έτσι βλέπουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα”.