18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KAΡΣΕΔΟ:Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και η τρεις βαθμοί.Υπάρχουν 6-7 ομάδες που ειναι στο ίδιο επίπεδο

KAΡΣΕΔΟ:Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και η τρεις βαθμοί.Υπάρχουν 6-7 ομάδες που ειναι στο ίδιο επίπεδο

By on 5 Νοεμβρίου, 2023 0 166 Views

Διαβάστε τι δήλωσε στην Cablenet και έπειτα στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Πάφου Κάρλος Καρσέδο μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης με 1-0. 

”Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, το ξέραμε όλοι στην ομάδα.  Ήταν σημαντικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας και αυτό ήξεραν οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος. Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε με δεύτερο γκολ το παιχνίδι γι’ αυτό υποφέραμε μέχρι το τέλος. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και η τρεις βαθμοί. 

Για το αν αυτές οι νίκες φέρνουν ξανά σε τροχιά στόχων: 

”Κυρίως ήταν το κομμάτι της αυτοπεποίθησης γιατί όλοι έλεγαν ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους. Μετά αυτή τη νίκη όλα εξαλείφονται και επανέρχεται η αυτοπεποίθηση. Είναι μια πολύ καλή αρχή αυτές οι δύο νίκες”. 

Ακολούθως στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

”Ξεκινήσαμε πολύ καλά με το γκολ , είχαμε κακή αρχή. Θα μπορούνε κρατήσει περισσότερο την μπάλα , να σκοράρουμε κι’  άλλο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να περιορίσουμε τον αντίπαλο , παλέψαμε ως το τέλος. Αξίζαμε αυτή τη νίκη. Ξέραμε ότι είναι μια επιθετική ομάδα, θέλαμε να σκοράρουμε πρώτοι για να είναι πιο εύκολο για εμάς”.

Σε ερώτηση για απόδοση Πέπε και πόσο μπορεί να βοηθήσει: ”Ο Πέπε είναι καλός ποδοσφαιριστής, μπορεί να μας βοηθήσει πολύ”.

Για τους στόχους της ομάδας: ”Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, τώρα βλέπουμε το επόμενο.,Προσπαθούμε για το καλύτερο, περάσαμε από δύσκολα παιχνίδια, αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Υπάρχουν 6-7 ομάδες που ειναι στο ίδιο επίπεδο”

Για την παρουσία του κόσμου της ομάδας: ”Να τους ευχάριστησουμε, θέλαμε να πάρουμε τη νίκη για να τους δώσουμε τη χαρά. Είναι σημαντικό να έχουμε τόσο κόσμο σε κάθε παιχνίδι.

Για το σκεπτικό της αλλαγής Κβίντα: Ήταν θέμα τακτικής, είχε κίτρινη κάρτα, έχουμε ισάξιους παίκτες σε αυτή τη θέση.

Για την κατάσταση Μάνγκα: ”Προπονείται με εμάς, δεν έχουμε πολλά νέα, θα περιμένουμε αν έχουμε εξελίξεις”.