18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: Είναι φανταστική εμπειρία και μια σπουδαία ευκαιρία.Αν έχουμε την τύχη, ίσως να πάρουμε κάτι από τον αγώνα

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: Είναι φανταστική εμπειρία και μια σπουδαία ευκαιρία.Αν έχουμε την τύχη, ίσως να πάρουμε κάτι από τον αγώνα

By on 8 Νοεμβρίου, 2023 0 570 Views

Για το παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις μίλησε σε συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι.

«Είναι νέο παιχνίδι αύριο. Δυστυχώς όταν παίζουμε στο γήπεδο μας δεν είναι γεμάτο, εύχομαι να γίνει τα επόμενα χρόνια όμως. Διαθέτει ταλέντο και εμπειρία η Μπέτις. Το σημαντικό για εμάς είναι να μην φοβηθούμε. Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να παίξουμε καλύτερα στο τρανζίσιον, να έχουμε φρέσκο μυαλό. Σε κάποιες φάσεις στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε τη συγκέντρωση μας και το πόσο συμπαγής ήμασταν. Είχαμε σπουδαία ευκαιρία να σκοράρουμε και στα επόμενα δευτερόλεπτα δεχθήκαμε το γκολ που έπαιξε το ρόλο του».

Για Κοκόριν και Γιαγκό: «Είναι έτοιμοι και μπορούν να αγωνιστούν. Δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα ο Κοκόριν. Ο Γιαγκό είναι εντελώς καλά και μπορεί να αγωνιστεί».

«Είναι πολύ ωραίο να είμαστε εδώ. Σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο με μια πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι φανταστική εμπειρία και μια σπουδαία ευκαιρία. Αν είχαμε την τύχη στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς. Είμαστε εδώ για να πάρουμε εμπειρίες. Θα παίξουμε με την καλύτερη 11αδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από αυτό. Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε γενναίοι, επιθετικοί. Γνωρίζουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι, αν χάσουμε με 3-0 ή 4-0. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο. Αν έχουμε την τύχη, ίσως να πάρουμε κάτι από τον αγώνα».