18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • Uncategorized
  • Σουάρες: Η άγνωστη ιστορία με τη σύζυγό του που τον ενθάρρυνε να γίνει επαγγελματίας

Σουάρες: Η άγνωστη ιστορία με τη σύζυγό του που τον ενθάρρυνε να γίνει επαγγελματίας

By on 10 Νοεμβρίου, 2023 0 51 Views

Η άγνωστη ιστορία αγάπης του Λουίς με τη σύζυγό του που είναι στο πλευρό του πριν ακόμα ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες η Γκρέμιο επικράτησε 4-3 της Μποταφόγκο και έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου στη Βραζιλία έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο τρομερός Σουάρες που στα 36του χρόνια γύρισε μόνος του το παιχνίδι έχει δίπλα του σε κάθε του βήμα, την αγαπημένη του, Σοφία.

https://www.instagram.com/p/CPQMdE2AXJh/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο ποδοσφαιριστής γνωρίστηκε με την πλέον σύζυγό του όταν ήταν ακόμα έφηβος και εργαζόταν ως υπάλληλος καθαριότητας του δήμου. Οι δύο τους άρχισαν να περνούν πολύ χρόνο μαζί και η Σοφία τον υποστήριζε πριν καν ο Σουάρες αρχίσει να παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο.

https://www.instagram.com/p/BzHWRr1AA9u/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Σοφία χρειάστηκε να μετακομίσει με την οικογένειά της στη Βαρκελώνη και εξαιτίας της ο Σουάρες άρχισε το ποδόσφαιρο. Έπειτα από τρία χρόνια ο Ουρουγουανός εντάχθηκε σε μία Ολλανδική ομάδα, προκειμένου να βρίσκεται στην Ευρώπη. Ο κύριος λόγος που ο Σουάρες αποφάσισε να γίνει ποδοσφαιριστής ήταν η παιδική του αγάπη.

Στη διάρκεια των διακοπών του ο ποδοσφαιριστής αγόραζε εισιτήριο και πήγαινε στην Ισπανία για να την συναντήσει. Το 2009 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και μετακόμισαν μαζί στο Λίβερπουλ.

https://www.instagram.com/p/B6no2O6qWko/?utm_source=ig_web_copy_link

Έναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, την Ντελφίνα, το 2013 γεννήθηκε ο Μπένζαμιν και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του Λαουτάρο το 2018.

https://www.instagram.com/p/CdnJRYgKgm1/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Σουάρες με κάθε ευκαιρία μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την σύζυγό του, χάρη στην οποία συνειδητοποίησε το πόσο σημαντικό ήταν το ποδόσφαιρο για τη ζωή του.

https://www.instagram.com/p/Cmbz9S_u1A-/?utm_source=ig_web_copy_link