2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΥ:Ξεκινήσαμε ιδανικά το β’ μέρος και δίκαια κερδίσαμε.Το πιστεύω ενωμένοι σαν οικογένεια και στα εντός και στα εκτός

ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΥ:Ξεκινήσαμε ιδανικά το β’ μέρος και δίκαια κερδίσαμε.Το πιστεύω ενωμένοι σαν οικογένεια και στα εντός και στα εκτός

By on 11 Νοεμβρίου, 2023 0 596 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά τη νίκη της Νέας Σαλαμίνας με 2-0 επί της Δόξας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Αρχικά: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που παλεύει για βαθμούς με νέο προπονητή. Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, ξεκινήσαμε ιδανικά το β’ μέρος και δίκαια κερδίσαμε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες μου, να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν εξαιρετικός. Να ξεκουραστούμε στη διακοπή και να συνεχίσουμε για τη δύσκολη συνέχεια”.

Για το απόρθητο φρούριο και την εξάδα: “Η έδρα είναι το σπίτι σου και είναι σημαντικό. Νιώθουμε τον παλμό του κόσμου. Μην ξεχνάτε με ποιους παίξαμε εκτός, ήταν όλα δύσκολα. Είχαμε ευκαιρίες για νίκες και ισοπαλίες, το πιστεύω ενωμένοι σαν οικογένεια και στα εντός και στα εκτός”.