27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ:Οι ταραξίες θα αποκλειστούν από το γήπεδο

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ:Οι ταραξίες θα αποκλειστούν από το γήπεδο

By on 4 Δεκεμβρίου, 2023 0 135 Views

Aνακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για τα επεισόδια που έγιναν εκτός γηπέδου μετά τον αγώνα με την Πάφος FC:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ καταδικάζει απερίφραστα τα όσα απαράδεκτα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου με τη λήξη του χθεσινού αγώνα με την Πάφος  FC. Ένας αγώνας που κύλησε στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και που σε καμία περίπτωση δεν προδίκαζε ότι θα υπάρξουν παραβατικές συμπεριφορές εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στέλνουμε το μήνυμα ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν εκφράζουν το Σωματείο μας, μας λυπεί αλλά και μας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε μάρτυρες αυτών των καταδικαστέων συμπεριφορών οι οποίες δεν δικαιολογούνται ούτε στο ελάχιστο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε προηγούμενη πρόσφατη συνεδρία του έχει λάβει συγκεκριμένη απόφαση την οποία και θα εφαρμόσει. Ως πρώτο βήμα θα ταυτοποιηθούν οι ταραξίες μέσω του κλειστού κυκλώματος και θα αποκλειστούν από το γήπεδο. Το κλειστό κύκλωμα έχει ζητηθεί ήδη από την αστυνομία για τις δικές της ενέργειες. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα, όπως προβλέπονται από την απόφαση του ΔΣ.

Δεν έχουμε καμία διάθεση να ανεχθούμε την αμαύρωση του ονόματος του Σωματείου μας με συμπεριφορές ξένες προς αυτό, που δημιουργεί μια ισχνή μειοψηφία. Ενέργειες όπως οι χθεσινοβραδινές μόνο προβλήματα προκαλούν και δυσκολεύουν περαιτέρω τον αγώνα επιβίωσης που γίνεται σε δύσκολους καιρούς.

Καλούμε τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου μας να σταθεί γύρω από την ομάδα και το ΔΣ με μοναδικό σκοπό να περιφρουρήσουμε τις αρχές και αξίες του Σωματείου μας. Ο κάθε φίλαθλος έχει το αυτονόητο δικαίωμα να έρχεται και να φεύγει με υγεία και ασφάλεια στο γήπεδο και δεν πρόκειται ποτέ μας να δικαιολογήσουμε ενέργειες που εναντιώνονται σε αυτή την αρχή.