6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Η απάντηση του Γκουαρδιόλα : “O Nέβιλ ξέρει πόσο δύσκολο είναι γιατί δεν κατέκτησε 4 συνεχόμενους τίτλους.Ο Τζέιμι δεν κατέκτησε την Premier League ποτέ των ποτών!”

Η απάντηση του Γκουαρδιόλα : “O Nέβιλ ξέρει πόσο δύσκολο είναι γιατί δεν κατέκτησε 4 συνεχόμενους τίτλους.Ο Τζέιμι δεν κατέκτησε την Premier League ποτέ των ποτών!”

By on 6 Δεκεμβρίου, 2023 0 724 Views

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έστειλε μήνυμα σε όσους επικρίνουν την απόδοση της Μάντσεστερ Σίτι και μιλούν για εφησυχασμό, απαντώντας μεταξύ άλλων στον παλαίμαχο αμυντικό της Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ και τον, Τζέιμι Κάραγκερ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι πεπεισμένος ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα διατηρήσει τον τίτλο της Premier League εάν διατηρήσει το τρέχον επίπεδο απόδοσης. Οι νικητές του τρεμπλ έχουν έρθει ισόπαλοι στα τρία τελευταία παιχνίδια τους με Τσέλσι, Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Το γεγονός αυτό έφερε τους Πολίτες στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -6 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους ειδήμονες του ποδοσφαίρου.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γκουαρδιόλα αναφερόμενους στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ και νυν σχολιαστές, Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Κάραγκερ είπε:

“Δεν έχω τίποτα να πω. Ίσως κάνω λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται για εφησυχασμό. Ξέρω τους παίκτες, ξέρω πώς τρέχουν. Το πώς συμπεριφερόμαστε είναι τρομερό.

Ο Γκάρι Νέβιλ ξέρει πόσο δύσκολο είναι, διαφορετικά θα είχε κατακτήσει τέσσερις συνεχόμενες φορές την Premier League στην καλύτερη περίοδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά δεν το έκανε.

Βλέπω την ομάδα μου, πώς παλεύει, πώς πιέζει, πώς συνεχίζει μέχρι το τέλος και πόσο στεναχωριέται μετά την ήττα. Ίσως κάνω λάθος και βλέπουν όλα όσα δεν μπορώ να δω, αλλά δεν έχω αυτό το συναίσθημα.

Ο Τζέιμι Κάραγκερ δεν κέρδισε ούτε ένα τίτλο πρωταθλήματος. Ο Μίκα Ρίτσαρντς δεν κέρδισε τέσσερα πρωταθλήματα στη σειρά. Ποτέ των ποτών”, είπε ο Ισπανός τεχνικός.