19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Τεν Χαγκ: «Απαιτώ από τους παίκτες να κερδίζουν κάθε παιχνίδι»

Τεν Χαγκ: «Απαιτώ από τους παίκτες να κερδίζουν κάθε παιχνίδι»

By on 6 Δεκεμβρίου, 2023 0 417 Views

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, λέει ότι η ομάδα θα τον είχε «ρίξει», αν δεν πίστευαν στις προπονητικές του μεθόδους και ξεκαθαρίζει ότι στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι η νίκη.

Παρά τα αποθαρρυντικά αποτελέσματα φέτος και τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να έχει χάσει τα αποδυτήρια, ο προπονητής της Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΈρικ Τεν Χαγκ, ήταν αισιόδοξος όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες, ότι δηλαδή οι παίκτες είχαν αρχίσει να χάνουν την εμπιστοσύνη τους σε αυτόν και τόνισε τη συνεχή υποστήριξη της ομάδας σε περιπτώσεις που η Γιουνάιτεντ δεν ήταν στα καλύτερά της.

«Ω ναι (έχω την υποστήριξη των παικτών)», είπε. «Ξέρω ότι θα με είχαν εγκαταλείψει εναντίον της Φούλαμ ή της Μπέρνλι αν ήταν η άλλη κατάσταση. Αν η κατάσταση δεν ήταν σωστή, ή το περιβάλλον και αυτό δεν ισχύει».

Η ήττα του Σαββάτου από τη Νιούκαστλ άφησε τους «Κόκκινους Διαβόλους» μακριά από το… ρετιρέ της βαθμολογίας, στην έβδομη θέση θέτοντας σε κίνδυνο και το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν.

«Πρώτα από όλα, δεν μπορώ να πω ότι σε αυτόν τον σύλλογο περιμένουμε δύο, τρία χρόνια (για την επιτυχία)», πρόσθεσε ο Ολλανδός τεχνικός. «Αυτός ο σύλλογος είναι το ζητούμενο, ο στόχος πρέπει να είναι να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Οπότε σε κάθε παιχνίδι έχουμε στόχο. Απαιτώ από τους παίκτες μου να κερδίζουν κάθε παιχνίδι. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος, και θα επιμείνω σε αυτό. Μας πήγε πολύ μακριά πέρυσι. Ήμασταν τρίτοι στο πρωτάθλημα, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει και κερδίσαμε το Carabao Cup. Αυτή η νοοτροπία δεν θέλω να την αλλάξω. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει υψηλό επίπεδο για εμένα και την ομάδα. Επομένως, είναι επίσης υψηλά πρότυπα για τους παίκτες και δεν κάνω συμβιβασμούς σε αυτό».