1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Όλοι βοήθησαν για να πάρουμε τη νίκη.Έκανε τη δουλειά του ο Ουζόχο

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Όλοι βοήθησαν για να πάρουμε τη νίκη.Έκανε τη δουλειά του ο Ουζόχο

By on 10 Δεκεμβρίου, 2023 0 569 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας Σωφρόνης Αυγουστή μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Νέας Σαλαμίνας με 2-0. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

“Δύσκολη έξοδος και δίκαια κερδίσαμε τον αγώνα. Βλέπουμε τη συνέχεια. Δεν έχει εύκολο παιχνίδι. Βλέπουμε τι γίνεται. Όλοι προσπαθούν να πάρουν βαθμούς. Ο κόσμος βοηθά την ομάδα με θετική σκέψη. Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε”   

“Σήμερα είχα την τύχη να έχω αρκετούς παίκτες στην επίθεση. Όλοι βοήθησαν για να πάρουμε τη νίκη. Θα τους χρειαστούμε όλους. Βλέπουμε τον αγώνα με την Καρμιώτισσα. Στον πρώτο αγώνα χάσαμε δυο βαθμούς. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι πριν το μεγάλο ντέρμπι”

Μετά την ήττα από την Ανόρθωση έβγαλε αντίδραση: “Προσπαθούμε να παίρνουμε λύσεις από όσους περισσότερους μπορούμε. Όλα τα παιδιά βοήθησαν πάρα πολύ. Είχαμε καλή επιθετική γραμμή και αυτό με χαροποιεί. Παίζουμε στην έδρα μας στο επόμενο, να καλέσω τον κόσμο μας να έρθει” 

Για τον Ουζόχο: “Έκανε τη δουλειά του, ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι έτοιμος και αυτή τη θέση τη γνωρίζω καλά. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στο Ηλίας Πούλλος” 

Για μεταγραφές: «Αξιολογούνται οι τραυματίες μας καθημερινά. Όταν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος θα το δούμε».