28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:Θα βρούμε τις λύσεις για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.Δεν θα σκύψουμε τα κεφάλια

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:Θα βρούμε τις λύσεις για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.Δεν θα σκύψουμε τα κεφάλια

By on 10 Δεκεμβρίου, 2023 0 455 Views

Στην διάσκεψη Τύπου μετά την ήττα της Ν.Σαλαμίνας απ’ την Ομόνοια, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου ανέφερε… 

“Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την Ομόνοια, μια αρκετά καλή ομάδα. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, αλλά υστερήσαμε στην τελική πάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και σε μια ανύποπτη φάση το δεύτερο γκολ. Μετά το 2-0 ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, βρήκαμε αρκετές ευκαιρίες. Δεν θα σκύψουμε τα κεφάλια, θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Θα βρούμε τις λύσεις για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια”.

Για το αν υπάρχει βαθμολογική πίεση: “Όχι, πιστεύουμε στην ομάδα και μας στηρίζει η διοίκηση. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην ομάδα, πρέπει να στηρίξουμε τους παίκτες και να συνεχίσουμε”.

Για το τι πρέπει να αλλάξει: “Τα εύκολα λάθη και τα ατομικά πρέπει να βελτιώσουμε. Δουλεύουμε σκληρά κάθε βδομάδα. Δεν θα το πάρουμε στα άκρα και να πούμε ότι οι παίκτες δεν είναι καλοί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτούς. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ειδικά με ομάδες τέτοιου βεληνεκούς. Θα βρούμε το γκολ. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά”.

Για το ότι δεν έχει σκορ πέρα από τους φορ: “Παίρνει ασίστ η ομάδα όμως. Δεν είναι εύκολο να έχεις 5 σκορερ, δημιουργούμε και καταλήγουν στον επιθετικό. Και ο Ντούρμισαι είχε σκοράρει. Θα πετύχουμε. Από την στιγμή που πηγαίνουμε εκεί, θα βρούμε και το γκολ”.