18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Υπήρχαν δύο ημίχρονα.Mπράβο και στην Καρμιώτισσα για την προσπάθεια της.(Τι είπε για ΑΠΟΕΛ,Τεχέρα,Γκερέρο,μεταγραφές, Αρμπολέδα)

ΓΚΑΓΙΕΓΟ:Υπήρχαν δύο ημίχρονα.Mπράβο και στην Καρμιώτισσα για την προσπάθεια της.(Τι είπε για ΑΠΟΕΛ,Τεχέρα,Γκερέρο,μεταγραφές, Αρμπολέδα)

By on 2 Ιανουαρίου, 2024 0 548 Views

Μετά το τέλος του αγώνα με την Καρμιώτισσα, ο προπονητής της Ανόρθωσης Νταβίντ Γκαγιέγο ανέφερε:

«Υπήρχαν δύο ημίχρονα. Το πρώτο που η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και είχε τις ευκαιρίες στις οποίες μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα και το δεύτερο, που δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε. Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια τους αλλά αξίζουν πολλά μπράβο και αυτοί της Καρμιώτισσας για την προσπάθεια τους.
Δεν μου άρεσε γενικά το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο β’ ημίχρονο, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλω να αγωνιζόμαστε εντός έδρας. Ήταν σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη και αυτό είναι κάτι που μας δίνει δύναμη».

Για το ντέρμπι κορυφή με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένας αγώνας όπως τους υπόλοιπους. Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι στην ομάδα που έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα και αυτό λέει πολλά από μόνος του. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνουμε είναι να φτιάξουμε περισσότερες προσπάθειες από τον αντίπαλο, τις οποίες σίγουρα θα μπορέσουμε να μετατρέψουμε και σε τέρμα».

Για τον Γκερέρο: «Σκοπός είναι να υπάρχει ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις. Μεσοεπιθετικά υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν είναι ακόμη έτοιμος 100% και ευελπιστούμε πως τα επόμενα παιχνίδια θα τον βοηθήσουν να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο».

Στη διάσκεψη τύπου ανέφερε:

“Στο πρώτο ημίχρονο, ξέραμε ποια ήταν τα πλεονεκτήματα μας. Φτιάξαμε ευκαιρίες, αλλά χρειάζονταν καλύτερα τελειώματα. Μας πίεσε ο αντίπαλος στο β’ μέρος. Ήμασταν πολύ βιαστικοί, δυσκολευτήκαμε αρκετά στο να ενώσουμε τις γραμμές μας στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, οι ομάδες που κερδίζουν όταν δεν είναι καλές, θα πάνε καλά.

Ο κόσμος δεν προσθέτει δύναμη, αλλά πολλαπλασιάζει την δύναμη μας. Είναι απίστευτο. Αυτό που ψάχναμε από την αρχή, ήταν το δέσιμο ανάμεσα στον κόσμο και την ομάδα. Είτε χάνει είτε κερδίζει η ομάδα, ο κόσμος να φεύγει ευχαριστημένος”.

Για την αλλαγή του Τεχέρα: “Ζήτησε ο ίδιος αλλαγή λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε και όσο περνούσε ο χρόνος χειροτέρευε. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με την συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι”.

Για το ότι έμεινε εκτός αποστολής ο Αρμπολέδα: “Ήταν απόφαση της ομάδας”.

Για τις μεταγραφές: “Μπορώ να μιλήσω μόνο για όσους είναι εδώ. Και είμαι ενθουσιασμένος με όσους είναι εδώ”.