17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Από σήμερα ξεκινούμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Άρη.(Τι είπε για Κακουλλή-Αλιούμ,μεταγραφές)

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Από σήμερα ξεκινούμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Άρη.(Τι είπε για Κακουλλή-Αλιούμ,μεταγραφές)

By on 2 Ιανουαρίου, 2024 0 475 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Σωφρόνη Αυγουστή μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ

Αναλυτικά:

«Καλή χρονιά σε όλους πάντα  με υγεία. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν κλείσαμε καλά την χρονιά και έπρεπε να δείξουμε αντίδραση με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Δεν δώσαμε δικαιώματα. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το γκολ που δεχθήκαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με τον Άρη. Ξέραμε ότι έπρεπε να επιβάλουμε εμείς τον ρυθμό μας, κάναμε αλαλαγές για να δώσουμε φρεσκάδα στην ομάδα. Περιμένουμε να δούμε την κατάσταση του Αλιούμ που θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Καλή συνέχεια στην AEΛ»

Οι αλλαγές έγιναν με βάση την εμφάνιση σε προηγούμενους αγώνες; «Κάποιοι παίκτες πρέπει να ηρεμήσουν. Όλοι είναι υπολογίσιμοι. Είχε κάποια προβλήματα  και ο Κακουλλής και για αυτό έμεινε εκτός. Ο Αλιούμ δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο. Ελπίζουμε να τους έχουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για την ενίσχυση του Ιανουαρίου: «Το σκορ μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Ο Σεμεδο μας έδωσε αρκετά και θα τον στερηθούμε. Αξιολογούμε κάποιες περιπτώσεις. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για την ομάδα. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι. Και αυτοί που αγωνίστηκαν σήμερα έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

.