17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • NTOMINΓΚΕΣ:Στο Β΄ ημίχρονο ήμασταν πιο δυνατοί, δείξαμε χαρακτήρα.Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πάρουμε ήταν η ισοπαλία

NTOMINΓΚΕΣ:Στο Β΄ ημίχρονο ήμασταν πιο δυνατοί, δείξαμε χαρακτήρα.Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πάρουμε ήταν η ισοπαλία

By on 2 Ιανουαρίου, 2024 0 376 Views

Ο βοηθός προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες, παραχώρησε δηλώσεις μετά την ισοπαλία 2-2 με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

“Όπως περιμέναμε ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες. Στο πρώτο ημίχρονο, αν και ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν καταφέραμε να έχουμε σωστές αποφάσεις στην τελική ενέργεια. Ο Απόλλωνας δεν άξιζε τα γκολ που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο δυνατοί, δείξαμε χαρακτήρα. Δεν ήταν εύκολο να επιστρέψεις από το 2-0 απέναντι σε έναν αντίπαλο που κλείνει χώρους. Χωρίς τον Πέτροβιτς, τον Κρέσπο, τον Ντάλσιο, τον Βιγιαφάνιες… Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πάρουμε ήταν η ισοπαλία”.

Αν τον ικανοποιεί το αποτέλεσμα: “Είμαστε το ΑΠΟΕΛ, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία γιατί πάμε σε κάθε γήπεδο για τη νίκη. Όμως από τη στιγμή που μείναμε πίσω με 2-0 στο ημίχρονο και επιστρέψαμε, μας ικανοποιεί η αντίδραση. Ο κος Σα Πίντο δεν είναι χαρούμενος, αλλά είναι ικανοποιημένος “.

Για μεταγραφές: “Αυτό είναι θέμα του προπονητή. Γι αυτό το θέμα θα τοποθετηθεί ο προπονητής ή η διοίκηση”.

“Ελέγξαμε το παιχνίδι και δεν δημιουργήσαν ευκαιρίες οι αντίπαλοι. Στέκομαι και στην ατυχία του τερματοφύλακά μας, που επηρέασε”