2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΑΤΣΙΝ:Είμαι απογοητευμένος για το δεύτερο γκολ.Ήμασταν κοντά στη νίκη, προσπαθήσαμε πολύ

ΜΑΤΣΙΝ:Είμαι απογοητευμένος για το δεύτερο γκολ.Ήμασταν κοντά στη νίκη, προσπαθήσαμε πολύ

By on 2 Ιανουαρίου, 2024 0 470 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Πάμπλο Ματσίν για το παιχνίδι του Απόλλωνα με το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Είμαι λίγο δυσαρεστημένος-απογοητευμένος γιατί το δεύτερο γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις. Πιστεύω ότι η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή, ήμασταν κοντά στη νίκη, προσπαθήσαμε πολύ, είμαι εδώ μόνο 4 μέρες. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, είχαμε κάποια καλά διαστήματα.

Είμαι λίγο χρόνο στην ομάδα και κάναμε ένα καλό παιχνίδι, απέναντι στο ΑΠΟΕΛ που είναι στην 1η θέση. Είναι δύσκολο για εμάς που δεχθήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό για εμάς και πήραμε το προβάδισμα.

Μας έλειπε λίγο η ενέργεια στο τέλος”.

Για την έλλειψη δυνάμεων στο φινάλε: “Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια, μέχρι το 70′ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι αλλά μετά ήταν δύσκολο. Το γκολ ήρθε από στατική φάση, ξέρουμε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι ψηλή ομάδα”. 

Για το ότι ο Απόλλωνας έδειξε καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο: “Είναι καθαρά έλλειψη ενέργειας και έντασης στο δεύτερο ημίχρονο. Το ΑΠΟΕΛ ήταν πιο έτοιμο και έκανε μεγαλύτερη προσπάθεια για να επιστρέψει στο ματς. Ευχαριστώ τους παίκτες για την προσπάθεια. Παίξαμε με το ΑΠΟΕΛ που είναι στην 1η θέση και ήμασταν κοντά στη νίκη”.

Για το ότι δεν κράτησαν μπάλα οι παίκτες του στο δεύτερο μέρος: “Ήμασταν με 2-0 μπροστά, ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση. Είναι νορμάλ να βάλει πίεση μια ομάδα όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Ήταν δύσκολη η κατοχή, όταν ο Βαλμπουενά έφυγε από το γήπεδο έγινε ακόμα πιο δύσκολο”.

Για την μεταγραφική ενίσχυση: “Θα κάνουμε ανάλυση του ρόστερ μας και θα δούμε τι θα δούμε. Θέλουμε παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θα μιλήσουμε με τον τεχνικό διευθυντή και θα δούμε τις επιλογές μας”.