5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • <span class="bread-current bread-165640" title="O Mαρκίνιος καταγγέλει ρατσιστική επίθεση από οπαδούς του Απόλλωνα.<>">O Mαρκίνιος καταγγέλει ρατσιστική επίθεση από οπαδούς του Απόλλωνα.<>

O Mαρκίνιος καταγγέλει ρατσιστική επίθεση από οπαδούς του Απόλλωνα.<<Σήμερα με κάνατε πιο δυνατό, ευχαριστώ!>>

By on 2 Ιανουαρίου, 2024 0 495 Views

Με ανάρτηση στα social media ο Μαρκίνιος προέβη σε καταγγελίες για ρατσιστική επίθεση από οπαδούς του Απόλλωνα, στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος άσος έγραψε:

“Σήμερα ισοφαρίσαμε το παιχνίδι, συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα! Χαρούμενος για ένα ακόμα γκολ… Αλλά το σημερινό θέμα είναι διαφορετικό!

Για δεύτερη φορά σήμερα υπέστη ρατσιστικές προσβολές και κραυγές από τους “οπαδούς” του Απόλλωνα, εκτός από το φτύσιμο από την στιγμή που μπήκα στο γήπεδο. ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. στεναχωριέμαι; Ναι! Αλλά περισσότερο από αυτό αηδιάζω, συγγνώμη. Μην νομίζετε ότι θα με μειώσετε, είμαι μαύρος, και είμαι πολύ περήφανος, το χρώμα μου είναι όμορφο και κανείς δεν θα με βάλει ποτέ κάτω λέγοντας τέτοια πράγματα, ξέρω ποιος είμαι, πού γεννήθηκα και τι παράτησα για να είμαι εδώ να λάμπω! Και η λάμψη ενοχλεί πολλούς ανθρώπους, ειδικά τους άδειους. Μόνο σήμερα με κάνατε πιο δυνατό, ευχαριστώ!

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! 🔥

“Όσο το χρώμα του δέρματος είναι πιο σημαντικό από τη λάμψη στα μάτια, θα υπάρχει πόλεμος”!”

https://www.instagram.com/p/C1nBz1VtE2o/?utm_source=ig_web_copy_link

νυτργν