30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σούπερ Ντουρμισάι χάρισε τη νίκη στη Ν. Σαλαμίνα με χατ-τρικ και βλέπει εξάδα

Σούπερ Ντουρμισάι χάρισε τη νίκη στη Ν. Σαλαμίνα με χατ-τρικ και βλέπει εξάδα

By on 3 Ιανουαρίου, 2024 0 357 Views

«Διπλό» με σούπερ Ντουρμισάι. Η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 του Εθνικού Άχνα στο Δασάκι, με τον Αλβανό στράικερ να κάνει χατ-τρικ και να είναι αναμφίβολα ο κορυφαίος. Ανέβηκαν στους 25 βαθμούς οι ερυθρόλευκοι πλησίασαν στο -1 τον Απόλλωνα (26 βαθμούς) και συνεχίζουν να…κοιτάζουν 6άδα αφού πλησίασαν και την ΑΕΚ(30 βαθμούς) που έχασε βαθμούς από τον Οθέλλο!

Σ’ ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο με τρία γκολ και ένα ακυρωθέν τέρμα, ο Φιορίν Ντουρμισάι πέτυχε δύο γκολ με πλασέ σε κενή εστία (5’ και 29’) βάζοντας τα θεμέλια για να αποδράσει με «διπλό» η ομάδα του, διαμορφώνοντας το 2-0. Οι γηπεδούχοι, σε καθοριστικό σημείο έβγαλαν αντίδραση και ο Ντε Ιριόντο στο 45’ με κεφαλιά πέτυχε το 1-2 της ανάπαυλας. Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν κι άλλο τέρμα, στο 19’ με τον Ντάτκοβιτς, ωστόσο, ακυρώθηκε μετά τη συμβολή του VAR για επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης.

Στην επανάληψη, ο 27χρονος επιθετικός, έφτασε στο χατ-τρικ με σουτ στο 55’ γράφοντας το 3-1. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήταν άμεση και ο Γκόμες μετά από πάσα πάρε-βάλε του Καμπρέρα, μείωσε στο 61’ σε 3-2. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, το τελικό σκορ δεν άλλαξε και το σύνολο του Χριστόδουλου Χριστοδούλου πανηγύρισε μια σημαντική επιτυχία.

Με αυτή τη νίκη η Νέα Σαλαμίνα έφτασε στους 25 βαθμούς, παρέμεινε στην 8η θέση και μείωσε στο -1 από τον 7ο Απόλλωνα που έχει 26, ενώ ο Εθνικός Άχνας έμεινε καθηλωμένος στους 13.

Εθνικός (Σατσιάς): Μπογκατίνοφ, Ριστέφσκι, Σπιρόφσκι, Μπίχκερ, Ιωάννου (64′ Περατικός), Ντε Ιριόντο, Λίπσκι (64′ Στυλιανού), Πεχλιβάνης (73′ Χριστοφή), Καμπρέρα, Ντράζιτς (35′ Γκόμες), Μ. Ηλία

Στον πάγκο: Μάρκοβιτς, Κ. Ηλία, Καλλένος, Νικολάου, Αρτυματάς

Νέα Σαλαμίνα (Χριστοδούλου): Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Ντιακιτέ, Λέουκο, Μπεχαράνο, Καρλίτος (86′ Κατσικάς), Μιγκελίτο (86′ Κατσιάρης), Παπαγεωργίου (74′ Νάρσινγκ), Φερνάντεζ (64′ Κονέ), Ντουρμισάι (86′ Κορομά)

Στον πάγκο: Κίσσας, Κονατέ, Κουζμάνοβιτς, Σπυριδάκης, Φράγκος, Χριστοδούλου, Βίκτωρος

Στο όριο καρτών: Ριστέφσκι, Λομοτέι, Αγγελόπουλος, Κ. Ηλία, Ντράζιτς, Μ. Ηλία (2), Σπιρόφσκι, Ιωάννου, Περατικός (5) / Τσελέα, Σεργίου, Μιγκελίτο, Νάρσινγκ, Ντουρμισάι, (2) Καρλίτος (5), Λέουκο, Μπεχαράνο (7).

ΣΚΟΡΕΡ: Ντε Ιριόντο (45′), Γκόμες (61′) / Ντουρμισάι (5′, 29′, 55′)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καμπρέρα / Κονέ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 485