2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άναψε κόκκινο στην ΑΕΚ ο Οθέλλος. Πήρε Χρυσό βαθμό η ομάδα της Αθηαίνου

Άναψε κόκκινο στην ΑΕΚ ο Οθέλλος. Πήρε Χρυσό βαθμό η ομάδα της Αθηαίνου

By on 3 Ιανουαρίου, 2024 0 414 Views

Στάση στο «Αμμόχωστος» για την ΑΕΚ του Μπεν Σιμόν. Η ομάδα της Λάρνακας έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Οθέλλο για την 17η αγωνιστική και μπήκε τέλος στο σερί των τριών σερί νικών, ενώ παράλληλα έχασε την ευκαιρία να ανοίξει ακόμα περισσότερο τη διαφορά της από τον Απόλλωνα στη «μάχη» της 6άδας.

Παραμένουν αήττητοι με τον Ισραηλινό κόουτς στον πάγκο οι κιτρινοπράσινοι

Στο 21’ οι φιλοξενούμενοι είχαν τριπλή χαμένη ευκαιρία. Πρώτα ο Φαράζ με κεφαλιά…σημάδεψε το δοκάρι, η δεύτερη κεφαλιά του Σολ διώχθηκε στη γραμμή, ενώ ο Τόνγκια στη συνέχεια είδε το σουτ του να απομακρύνεται. Κάπως έτσι, το 0-0 του α’ ημιχρόνου έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι κιτρινοπράσινοι ήταν πιο…ορεξάτοι, είχαν πιο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο ο Παναγιώτου κράτησε όρθιο τον Οθέλλο και το…άγονο 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα παρόλο που ο Οθέλλος στις καθυστερήσεις έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ουεσλάτι .

Η ΑΕΚ ανέβηκε στους 30 βαθμούς, παρέμεινε στην 6η θέση, ενώ η ομάδα της Αθηαίνου έφτασε τους 13 και «έπιασε» τον Εθνικό Άχνας στην 10η θέση.

Οθέλλος (Σκάζνι): Παναγιώτου, Σταμούλης, Καστάνας (83′ Χριστοδούλου), Γιάνσεν, Ναρντίνι, Ράμος, Ανάνγκ, Πέρεζ, Ουεσλάτι, Σούτο (90+8′ Κυριάκου), Ποπέσκου (83′ Κατσιάτης)

Στον πάγκο: Τζιακούρης, Ταουντούλ, Μαλλουρής, Χατζηπασχάλης, Ιωάννου

ΑΕΚ (Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιούνκου, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Λέδες (69′ Λόπες), Πονς, Ντίμερς, Φαράζ (69′ Γκάμα), Τόνγκια, Γκιούρτσο (62′ Τρισκόφσκι), Σολ (82′ Σάντος)

Στον πάγκο: Ερερίν, Τούμπας, Τόμοβιτς, Κάσας, Καπτούμ, Σάντσες, Ναούμ, Μάμας

Στο όριο καρτών: Χριστοδούλου, Καστάνας, Ιάσο, Σούτο, Ποπέσκου, Κορίνους (2), Ράμος (5) / Ρομπέρζ, Σάντσες, Γκάμα, Τόνγκια (2), Πονς, Ντιούνκου (5).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανάνγκ / Ρομπέρζ (3η) Τόνγκια (3η)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ουεσλάτι (2η κίτρινη,90΄)

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 1.800.

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Pezzuto Ivano

AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας