2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

ΠΑΦΟΣ FC:Tρίζει για καλά η καρέκλα του Καρσέδο

By on 8 Ιανουαρίου, 2024 0 1057 Views

Πολύ δύσκολα θα επιβιώσει στον πάγκο της Πάφου ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, μετά την αποτυχία της ομάδας στην Περιστερώνα.

Η ομάδα της Πάφου πέταξε στα σκουπίδια τη μεγάλη ευκαιρία να περάσει στη δεύτερη θέση και να μειώσει στο -4 από την κορυφή, χάνοντας από την ουραγό Δόξα, αποτέλεσμα που κάνει βαρύ το κλίμα για τον Ισπανό κόουτς, ο οποίος είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Ο προβληματισμός υπήρχε από προηγουμένως και κυρίως μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ, αλλά οι δύο σερί νίκες επί ΑΕΛ και Άρη, έβαλαν φρένο στις οποιεσδήποτε σκέψεις υπήρχαν.

Πλέον ο προβληματισμός έχει μεγαλώσει και η επόμενη μέρα πιθανόν να βρει την Πάφο στην αναζήτηση νέου προπονητή. Στον Ισπανό καταλογίζεται ανάμεσα σε άλλα και ο soft τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την καθημερινότητα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιβληθεί στους ποδοσφαιριστές και σε συνδυασμό με την πορεία που δεν είναι η αναμενόμενη, δημιουργείται θέμα που πολύ πιθανόν να τον οδηγήσει στην έξοδο.

Ο Κριστιάνο Ζιαρέτα έχει το πρόσταγμα για να επιληφθεί της κατάστασης και αν όντως τα πράγματα οδηγηθούν σε διαζύγιο με τον Καρσέδο, θα επιλέξει το νέο προπονητή.