4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΟΞΑστε την!Άλμα στην ελπίδα σωτηρίας με θύμα την Πάφο FC που όταν είναι κοντά…σβήνει

ΔΟΞΑστε την!Άλμα στην ελπίδα σωτηρίας με θύμα την Πάφο FC που όταν είναι κοντά…σβήνει

By on 8 Ιανουαρίου, 2024 0 439 Views

Η Δόξα πέτυχε την δεύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και στέρησε την 2η θέση και το -4 από την κορυφή, στην Πάφος FC. Ο Βελκόφσκι ήταν ο λυτρωτής αφού στο 67’ με ωραίο σουτ νίκησε τον Ίβουσιτς και έστειλε την ομάδα του στους 8 βαθμούς πλησιάζοντας στους 5 βαθμούς την 11η θέση που εξασφαλίζει την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ευκαιρίες και δημιούργησαν προϋποθέσεις αλλά οι τελικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών δεν ήταν οι αναμενόμενες. Η Δόξα  πραγματοποίησε παθιασμένη εμφάνιση και κατάφερε δίκαια να πάρει τους τρεις βαθμούς. Πισωγύρισμα για το σύνολο του Καρσέδο μετά τη μεγάλη επιτυχία στο τελευταίο λεπτό κόντρα στον Άρη.Έμεινε στους 35 βαθμούς μαζί με τον Άρη και την Ομόνοια και στο -7 από την κορυφή.Eίχε την ευκαιρία η Πάφος FC να αξιοποιήσει τις ήττες της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης,να περάσει δεύτερη και να είναι κοντά στην κορυφή αλλά για άλλη μια φορά έδειξε κακή νοοτροπία και δέχθηκε την ήττα σε αγώνα όπου ήταν φαβορί.Όταν πλησιάζει κοντά στην κορυφή αυτή η ομάδα σβήνει…

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μέχρι το 20λεπτό οι δυο ομάδες είχαν από ένα σουτ, με την Πάφο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάχνει τους κενούς χώρους.

Στο 32ο λεπτό ο Σαντίκ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 2 λεπτά μετά ο Ίβουσιτς έκανε πολύ καλή απόκρουση σε σουτ του Βελκόφσκι.

Να σημειώσουμε πως πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μάριος Δημητρίου που ήταν στον πάγκο, δέχθηκε 2 κίτρινες για διαμαρτυρίες και αποβλήθηκε.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 51΄ο Αντωνίου έκανε σπουδαία επέμβαση σε ένα δυνατό σουτ του Ικόκο από πλάγια θέση, ενώ στο 62΄ο Μπότσκαϊ εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να πηγαίνει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 67΄ η Δόξα άνοιξε το σκορ με ένα εξαιρετικό γκολ του Βελκόφσκι, ο οποίος με όμορφη ενέργεια νίκησε τον Ίβουσιτς!

Στο 76΄ο Αντωνίου σταμάτησε μια νέα εκτέλεση φάουλ του Μπότσκαϊ, ενώ ένα 10λεπτό μετά ο Ικόκο ήταν άστοχος από κοντινή αλλά πλάγια θέση.

ΔΟΞΑ: Αντωνίου, Τάντι, Τρούγιτς (90+3′ Σιέλης), Σαντίκ, Ναμπί (87′ Τραιτσέφσκι), Βελκόφσκι, Αλσέους, Αντωνιάδης, Κυριάκου Ε. (Προβυδάκης), Πούριτς, Ασάντε.
Στον πάγκο: Αγριμάκης, Κυριάκου Π., Αντουί, Κυριάκου Χ., Τζε Τζε.

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Μπότσκαι, Ικόκο, Αμπντουσαλάμοφ (64′ Νταλίνια), Τάνκοβιτς, Βαλακάρι, Ναμ (83′ Κανέ), Τουμάσι (46′ Μελούσο), Πελάζιο (25′ Πέπε). 
Στον πάγκο: Γιοσίποβιτς, Δημητρίου, Μιχαήλ, Ταβάρες.

ΓΚΟΛ: 67′ Βελκόφσκι
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αντωνιάδης, Βελκόφσκι, Τρούγιτς/ Πέπε (3), Μελούσο, Τάνκοβιτς.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Δημητρίου.(δυο κίτρινες στον πάγκο)
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 200.

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα